Најновије

ДАЧИЋ: Слоба нам рекао да се не ку...мо са Шешељем

Лидер социјалиста Ивица Дачић поручио је политичким противницима да не могу уништити СПС, који је преживео не само петооктобарске промене већ и политички цумани председника СНС Александра Вучића.

Дачић (Фото: Јутјуб)

- Потцењују нас, кажу да имамо 5-6 одсто подршке. Не заносите се, није нас уништило бомбардовање, 5. октобар... Ми смо успели да преживемо и Вучићев цунами - казао је Дачић у емисији „Ћирилица“.
Он је оценио да се тврдњама о обнови црвено-црне коалиције због савеза социјалиста са СРС Војислава Шешеља само плаши народ. Дачић је подсетио и да се однос СПС и СРС мењао.
- Слободан Милошевић је подржао Шешеља за председника, иако смо ми били против. А десило се и да нас је Милошевић једном позвао да дођемо код њега у канцеларију. Били су ту Бора Јовић, Миломир Минић, Горан Перчевић и ја. Долази Слоба и каже: „Доста сте се курвали са овим Шешељем“.
Ја му одговорим: „Ко се курвао, па нисам га ја хвалио у новинама као ви“. Али шта се десило? Припремио је саопштење против Шешеља, вероватно га Мира писала, био је ту израз типа „сарајевски уличар“. Ја сам то прецртао, јер требало је да ја то прочитам. И Шешељ је причао свашта о Слоби и Миру називао црвеном вештицом. Али ето, све је то политика - рекао је Дачић.
Он тврди и да се није обогатио откако је у политици:
- Син Лука има другаре, причају му како њихови очеви имају стан овде, на мору... И каже он мени: „Ћале, бре, ти си много глуп, мораћу ја да осветлам образ наше породице.“

Ни у швалерацију не могу да идем без присмотре

Шеф социјалиста је казао да је време показало да су све оптужбе о његовим наводним везама с криминалом биле лаж.
- Момци из полиције су са мном од 2008. Знају кад идем у тоалет. Како ја могу да извршим кривично дело?! Не могу ни у швалерацију да одем без присмотре - „објаснио“ је он. Са 6 нових Мигова Србија је комплетирала своју војну ескадрилу. Шта каже Лазански о цени авиона и пријатељству са Русима прочитајте ОВДЕ.
Извор: Курир 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Састанак министра Дачића са амбасадором Руске Федерације Александром Чепурином
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА