Најновије

ОНА СНИМА ИСКЉУЧИВО "НЕОБРИЈАНЕ" ПОРНИЋЕ: Длаке су знак сексуалне зрелости! (ВИДЕО)

Ники Силвер је редитељка порно филмова, нарочито позната у феминистичким порнографским круговима, и то као најистакнутија у прављењу порнића са необријаним глумицама.

Ники Силвер (Фото: Инстаграм)

Добила је и награду за феминистички порно филм, а из мејнстрим порнографских кругова повукла се, како каже, због непристојног начина на који су се поједини мушкарци понашали према глумицама током снимања, што је продукција толерисала.
- Рекла сам им: Ви сте женомрсци и ово мене не занима. Тако сам се преселила у Сан Франциско, а са мном су пошли и разни чланови сниматељске екипе. Испоставило се да је већина њих снимала са длакавим девојкама, а то је мој фах -  изјавила је Ники у интервјуу за "Вице". Према њеним речима, постоји неколико типичних представника публике "длакавих" порнића. "Они су често старији, јер је њихов први сусрет са сексом или прво сексуално искуство било са необријаним женама. Можда не баш необријаног пазуха или ногу, али, оно, имале су густ жбун", каже Ники.
Што се тиче питања зашто се порно филмови снимају махом са глатко избријаним женама, она сматра да на то утиче више различитих фактора.  - Не желим пошто-пото да блатим мејнстрим порно индустрију, али то је капиталистичка индустрија као и свака друга. И болесно су опсједнути младошћу. Мислим да је бријање почело из различитих мотива. Разумем ја то донекле. Мораш да се пробијаш кроз шуму, да склањаш те длаке... Све изгледа веће, усмине изгледају веће. Али длаке су знак сексуалне зрелости и знак да сте, оно, одрасла жена. Или одрасла особа, на крају крајева - објашњава своје гледиште Ники.
Погледајте ОВДЕ, Ана Ивановић се разголитила!  Извор: Вице

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА