Најновије

ОЧЕКУЈУ РАТ С РУСИМА? Американци свуда купују (руске) МиГ-ове да би обучили своје посаде за окршај (ВИДЕО)

Војска САД се суочава са проблемима набавке авиона потенцијалног непријатеља за обуку својих посада како да делују против непријатељске авијације, и за то траже помоћ приватних компанија.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

У којој мери је ситуација алармантна показује и податак са у неким случајевима приватници успевају да америчкој војсци испоруче изузетне летелице које су егзактна аутентична копија непријатељских авиона. Тако је компанија Er USA, успела да купи два двоседна школска авиона MiG-29UB
"Ер USA је авионе MiG увезла директно из једне од бивших совјетских република. На све авионе су уграђени оригинални делови и опрема совјетске производње", објавила је ова компанија на свом сајту. "Може да испуњава задатке у ваздушном боју, обезбеђујући одличне могућности за обуку и летачка испитивања." Нормално, постоје и друге фирме које су заинтересоване за ову трговину. Међу њима су Taktical Er Suport и Draken International. Taktical Er Suport има ловце CF-5 FF, a Draken, нуди цео возни парк од најразличитијих летелица, од савремених школских авиона до МиГ-21.
У тренуцима среће прiватне компаније некада могу да купе и ефикасне авионе као што је Су-27. Firma Pride помогла је да се у Украјини набаве два ова моћна ловца, намењена за стицање надмоћи у ваздуху. Не зна се где су ове летелице завршиле, али недавно је један Су-27 примећен за време школске ваздушне битке са Ф-16 у Невади код ваздухопловне базе Нелис.
Прочитајте ОВДЕ и коју земљу ће прву напасти Северна Кореја, уколико дође до рата? Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА