Најновије

Свечано уручене дипломе свршеним економистима на ВШ ПЕП, а од ове године крећу и правници

У просторијама Високе школе за пословну економију и предузетништво у Јагодини, у уторак 30. маја, свечано су уручене дипломе за основне академске и мастер академске студије. Директор ВШ ПЕП проф. др Јован Живадиновић честитао је студентима на стеченом знању и звању и подсетио на успехе које су студенти и школа постигли предходних година.

Професори и дипломци (фото: ПЕП)

„ВШ ПЕП је 2013. године добио престижну награду „Оскар квалитета", а школској 2016/17. године награђени смо признањем „На путу ка врху - Капетан Миша Анастасијевић". Ове године смо доделили нашим студентима 230 стипендија, и то најуспешнијим студентима који су побеђивали на спортским или едукативним такмичењима, онима који су имали висок просек, као и социјално угроженим студентима", рекао је он.

Директор ВШ ПЕП рекао је да су студенти ове школе били победници бројних међународних студентских такмичења у знању и спорту, посебно истичући успехе дебатног клуба. Проф. др Живадиновић рекао је да је ВШ ПЕП почела са уписом студената у наредну школску годину и да су успеси студената и награде које ова високошколска установа осваја најбоља препорука за све оне који желе да студирају право или економију.
Он је подсетио да је ВШ ПЕП, поред постојећих смерова „Пословна економија и предузетништво" и „Финансије, банкарство и осигурање, добио акредитацију и за студије на смеру "Право". Одбојкаши и стонотенисери ВШ ПЕП освојили су у марту злато у Либану, читајте ОВДЕ. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Потписивање споразума ВШ ПЕП и ЖФК Црвена звезда
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА