Најновије

ПЕСКОВ ЗАПРЕТИО АМЕРИКАНЦИМА: На непријатељске кораке Запада следи одговор!

Кремљ је саопштио да жали због непријатељских корака САД према Русији, истичући да Москва не може, а да не одговори на тако нешто.

Дмитри Песков (Фото: РИА Новости)

"Жалимо због неконструктивног става наших колега у САД и, наравно, не можемо себи да дозволимо да такви кораци, који су понекада и непријатељски, остану без одговора", изјавио је новинарима портпарол руског председника, Дмитриј Песков.
Русија никада није инцирала неку кризу или ограничења у билатералним односима, и увек се томе противила, казао је Песков. "Председник Путин упорно понавља жељу Москве да се (са САД) изграде добри односи, засновани на принципима обостране користи и поверења. То је Путинова доследна политика", навео је Песков. 
Песков је прокоментарисао и изјаву новог руског амбасадора у САД Анатолија Антонова за "Комерсант" о томе да намера изградње добрих односа са Вашингтоном није нова политика Москве. 
"Не, то није нова политика, то је традиционална политика", нагласио је Песков. 
Песков је рекао да се Русија традиционално залаже за добре односе са САД. "Чак и верујемо да ти односи морају да се унапреде у интересу мира, глобалне стабилности, као и у интересу решавања кључних светских и регионалних проблема", казао је Песков. Погледајте ОВДЕ црне слутње стручњака поводом инцидента у Тексасу. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Овако су америчке санкције нагризле руску економију:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА