Најновије

ШЕШЕЉ: Нисам добио позив из Хага

Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ рекао је да није добио позив да пред судом у Хагу присуствује изрицању нове пресуде након уложене жалбе Тужилаштва.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

„Ништа нисам добио и не верујем да ми је суд нешто и послао. Од њих никакве позиве нисам добио последњих годину и по“, рекао је Шешељ.
Одговарајући на питање да ли ће можда променити мишљење и отпутовати у Хаг ако позив стигне, Шешељ, који се ни приликом изрицања првостепене пресуде Хашког трибунала није појавио пред судом, рекао је да ће на то питање дати одговор ако добије позив.
Судско веће Хашког трибунала 31. марта прошле године изрекло је ослобађајућу пресуду Шешељу по свих девет тачака оптужнице која га је теретила да је говором мржње подстицао и подржавао ратне злочине у Хрватској и у БиХ, као и протеривање Хрвата из Војводине.
Шешељ је 2014. године пуштен на привремену слободу из Хага, где је у притвору провео 12 година. Погледајте ОВДЕ снимак стар више од 20 година, на којем је Шешељ извадио пиштољ пред Драганом Мирковић, а певачица пребледела.
Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељ је био у праву, Ер Србија је велика превара
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Филантропи из европе

Звоњење на вратима.Човек отвара врата и види на прагу како стоји особа са киселим изразом ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА