Најновије

OНА ЈЕ СИНОЋ УШЛА У ЗАДРУГУ: Ово су сви њени снимци секса у предходном ријалитију (ВИДЕО 18+)

Овонедељног вођу ријалитија "Задруга" Филипа Ђукића синоћ је дочекало велико изненађење. На имање у Шимановцима је ушла његова бивша девојка Марија Ана Смиљанић са којом је отпочео везу у ријалитију "Фарма", а по изласку у стварни свет она је побацила и изгубила његову бебу.

Илустрација (Фото: Srbijadanas.com)

Њихов однос је сада веома хладан, игноришу се и обоје причају како су се охладили једно од другог, али је зато у прошлости њихова веза била веома бурна и страствена.
Марија Ана и Филип су се смували пред камерама ријалитија "Фарма" и то у последњој, седмој сезони из 2016. године. И остали су упамћени по вратоломним сценама секса - веома бројним. Да се присетимо неких најупечатљивијих сцена.
Почело је једним врелим "ручним радом"...
Па су потом прешли на кревет, а о томе се нашироко писало по таблоидима:
А онда су прешли на XXX акробације и имали секс на невероватном месту - на крову "Фарме".
Овај пар је везу наставио и у стварном свету, а чак се и верио. Нажалост, уз раскид је стигла вест да је Марија Ана побацила и изгубила бебу коју је чекала са Филипом.
Након што ју је, како Смиљанићева тврди, оставио и ушао у "Задругу", она је била шокирана.
- Не знам више ни ја да ли сам добро. Затечена сам због онога што се десило, у шоку сам, нисам била обавештена да ће Филип улазити нити да то планира. Најгоре од свега је што сам ја у неизвесности, не знам да ли да чекам, ушла бих тамо и направила бих хаварију и, у неку руку, није ми свеједно ако би се сад дохватио са неком рибом, тако да сам буквално у бунилу - рекла је тада Марија Ана за "Pink.rs". Од те силне страсти сада чини се нема ничега. Мада, Смиљанићева је тек синоћ ушла у "Задругу" и остаје нам да видимо како ће се даље развијати њихов однос. Шта је Теодорина баба рекла након што је одгледала снимак секса своје унуке погледајте ОВДЕ. Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА