Најновије

Моника Левински проговорила о сексу са Клинтоном и мрљама на хаљини: Упутили смо се према тоалету, где смо постали још интимнији (ВИДЕО)

Моника Левински је давала бројне интервјуе током протекле две деценије, али је ретко говорила о својој афери са Билом Клинтоном, преноси Дејли Мејл. Међутим, сада је коначно проговорила о томе, почев од мрља на хаљини, секса са Клинтоном али и поклона које је добијала.

Моника Левински (Фото: Јутјуб)

Она је проговорила за документарац "Клинтонова афера", а изнела је пикантерије за које већина није знала.

Она је истакла да је мрљу добила након што је имала секс са Клинтоном у тоалету Овалног кабинета, недуго након што је од њега добила иглу за шешир и књигу.

Отишла је у Белу кућу и са Клинтом је отишла у његов кабинет. У то време су се већ виђали две године. Тада је јој је Клинтон дао поклоне, а убрзо су отишли у тоалет.

- То што ми је поклонио ову књигу за мене је имало посебно значење. То је интимна књига која се не даје олако. Све што ме мучило: Да ли је то што осећам стварно? Постоји ли ту нешто? Све те несигурности су некако нестале кад ми је поклонио ову књигу. Упутили смо се према тоалету, где смо постали још интимнији.

Делио ми је комплименте, ја сам узвраћала. Дошли смо до тачке у којој би он у ранијим сусретима увек стао. Некако сам застала и питала жели ли да настави. Он је коначно рекао да жели - казала је Левински.

Она је истакла да ју је он загрлио када је све било готово. Дуго ју је грлио, а онда је она отишла.

- Тог дана изашла сам на вечеру. Нико од људи које сам сусрела на вечери није ми рекао да имам мрље по хаљини. Мрље сам видела тек након неколико дана када сам хаљину испробавала пред својом пријатељицом која ме наговорила да сачувам хаљину са Клинтоновом спермом закључила је Левински.

Она је истакла да је веома разочарана што Бил мисли да не треба да јој се извини, али је нагласила да жели да каже Хилари да јој је веома жао.

Клинтон и Левински су имали аферу 1995. године када је она била приправница у Белој кући. Он је у то време имао 49 година, а онда 22.

Бил је негирао да је имао секс са Моником, а чак је навео да њих двоје никада нису били насамо у Белој кући.

Међутим, она је признала да су чак девет пута спавали, а да су више пута имали орални секс. Клинтону је због овог претила смена са места председника, али га је Сенат ослободио оптужби.

Погледајте видео:

Прочитајте ОВДЕ све о Трампових пет дана тоталног лудила.

Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА