Најновије

ТОП 7 ПОЗА ЗА СЕКС НА БРЗАКА: До жестоког оргазма у неколико минута!

Обузме ли вас пожуда, а немате пуно времена - не морате одустати од секса. Важно је само изабрати праву позу, једноставну за извести, а да гарантује долазак до врхунца у пар минута.

Илустрација (Фото: принтскрин)

1. Псећа поза на ногама

Ова поза слична је класичној псећој пози, само што се изводи на стојећки. Жена се длановима ослони на зид или сто, тело јој је под углом од, отприлике, 90 степени, а мушкарац је иза ње.

- Ова поза је одлична, јер партнер који је иза има слободне руке, било за дирање или кориштење неке играчке како би обоје до врхунца дошли брзо, за неколико минута. Ова поза је посебно добра за стимулацију Г-тачке - објаснила је Алисиа Синклер, сексолог  и директорка фирме Le Wand & b-Vibe.

2. Седећи запетљај

Ради се о пози одличној уколико имате мало простора за секс, на пример, у аутомобилу.

- Положај је идеалан за брзински секс у возилу или на неком другом уском простору где има места само за седење. Ова поза захтева врло мало покрета, тако да нећете морати бринути о звуковима намештаја и сличног када требате бити тихи - каже Синклер.

Ево како то извести: Мушкарац седи, а жена је на њему ногама омотана око његовог струка. То ће створити више трења уз покрете горе-доле.

3. Испод туша

Журите ли на посао, а баш вас је обузела пожуда, брзински секс испод туша савршен је избор. Мушкарац нека се наслони на плочице, а жена му се скроз приближи, стави једну ногу уз његово тело и дигне другу колико може. Само, будите опрезни код ове позе, јер је клизаво,  па су могуће повреде.

4. Секс на столу

- Ова поза заправо се може извести на било којој равној површини, рецимо, на радном столу, перилици, сушилици, радној плочи у кухињи... Жена седи на уздигнутој површини и рашири ноге, док мушкарац стоји на поду. Једном кака уђе у њу, она му ставља ноге на рамена и длановима се придржава за површину испод себе - појаснила је стручњак за секс.

5. Псећа поза на степеницама

- Овом једноставном модификацијом класичног псећег стила, оба партнера клече на степеницама, а мушкарац се налази на једној степеници ниже. Тако су савршено поравнати и могу се бацити 'на посао'. Осим тога, има нешто супер секси у томе ако сте у толикој журби да не стигнете до спаваће собе на кревету - каже Синклер.

6. Добра стара поза '69'

- То озбиљно можете извести и на поду, кревету, столу... У овом положају нема акробатских потеза, те је јако једноставна. Штавише, '69' је положај у којем обоје добијате и дајете задовољство у исто време, и тако себи осигуравате брзи врхунац.

7. Поза 'кашика'

- Ово је одличан избор за рано јутро, када  морате устати за посао, али ипак имате неколико минута за ужитак. Обоје леже на боку, мушкарац је иза ње, а у исто време док пенетрира, може се рукама играти њеним брадавицама, клиторисом и другим забавним местима - објашњава Синклер.

Погледајте ОВДЕ која 3 хороскопска знака не могу да замисле живот без јутарњег секса.

Извор: menshealth. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Секс у “Паровима”

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА