Најновије

ДЕЈЛИ МЕЈЛ ТВРДИ: Путин се ускоро жени, а ево ко је будућа млада?! (ВИДЕО)

Расту спекулације у Москви да је дугогодишња девојка руског лидера Владимира Путина постала нестрпљива и да жели да зна када ће је он оженити, пише британски Дејли Мејл.

Путин у лову са Сергејем Шојгуом (Фото: Јутјуб)

Руски председник се повезује већ више од деценије са ритмичком гимнастичарком Алином Кабајевом (35), која је освојила златну олимпијску медаљу, а сада води велику медијску компанију у Москви, наводи британски лист и додаје да има чак гласина да пар има тајну породицу, што је Кремљ негирао. Новинар Александер Јанашев из медијске куће коју води Кабајева на јучерашњем годишњем медијском брифингу са председником, Путину је поставио управо питање када планира да се ожени и с ким. 

Путин је одговорио да ће се оженити једном, али није прецизирао с ким планира да се ожени. То питање многи су разумели као притисак саме Кабајеве или евентуално почетак ПР кампање Кремља који намерава да најзад обелодани идентитет будуће прве даме. Путин се од своје прве супруге Људмиле развео 2014. године након што је пар заједничким саопштењем изашао у јавност. 

Руски медији углавном избегавају овакве теме, а и сам Јанушев је пре него што је поставио своје питање рекао да је државним медијима било забрањено да се баве том темом. Новинар је касније додао да верује да је Путин наговестио да ћемо ускоро сазнати нешто.

Путин 17. јануара долази у Србију. Погледајте ОВДЕ о чему ће разговарати са Вучићем.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Алина Кабаева на Олимпијским играма у Сиднеју 2000. године. Исте године је Владимир Путин постао председник Руске Федерације

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА