Најновије

ОВЛАЖИО ПРСТЕ ПЉУВАЧКОМ, ПА ИХ ЗАВУКАО: Наташа Москва гурнула главу под јорган и орално задовољила Лазара пред камерама (ВИДЕО 18+)

Однос Лазара Јеремића и Наташе Москве је свакако турбулентан. Они час раскидају, па се због хране расправљају. Ипак увече се мазе и грле.

Наташа и Лазар (Фото: Јутјуб)

Лазар је јавности доказао да је воли чак и више него своју породицу са којом је одбио позив јер је хтео да сав новац усмери на изненађење које је одушевило Москву. Наташи је написао честитку и учинио све у својој моћи да њен спот буде пуштен на ТВ екранима у Белој кући.

На журки коју је Велики шеф приредио задругарима, Наташа је играла уз Лазара све време како би му се на неки начин одужила за све што је урадио за њу тог поподнева. Када су се светла погасила, страсти између њих су се разбуктале па су испод јоргана радили свашта.

Јорган се померао на специфичним местима па се могло наслутити шта јој је Лазар радио, али је и тренутак када је она цела отишла испод јоргана био такав да се могло нагађати свашта. Лазар је у једном моменту овлажио своје прсте пљувачком па их завукао испод јоргана.

Секс Ребеке и Петрућија погледајте ОВДЕ.

Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА