Најновије

ХИТНА РЕАКЦИЈА МОСКВЕ: Протераћемо 60 Американаца!

Москва ће протерати најмање 60 чланова особља америчких дипломатских мисија у Русији, као одговор на одлуку Вашингтона да протера руске дипломате, јавио је Ројтерс, позивајући се на РИА Новости.

Москва (Фото: РИА Новости)

Изјаву руској новинској агенцији дао је посланик горњег дома руског парламента Владимир Џабаров, иначе, заменик председавајућег Одбора за међународне послове. Руски владини званичици још се нису огласили, пренео је Ројтерс.
Амерички предсeдник Доналд Трамп наложио је раније данас да се из САД протера 60 руских дипломата, као и да се затвори руски конзулат у Сијетлу, због случаја Скрипаљ. Позивајући се на истакнуте званичнике Трампове администрације, АП преноси да је међу њима и 12 шпијуна за које САД верују да користе диполоматски статус у руској мисији у Уједињеним нацијама као параван.
Они наводе да конзулат у Сијетлу "предмет забринутости контраобавјештајне службе" због тога што се налази близу америчке поморске базе. Шта би било кад би се Британија придружила Русији, сазнајте ОВДЕ.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Америка  протерује 60 руских дипломата
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА