Најновије

ЗАХАРОВА: Ево зашто Лондон крије информације о Скрипаљу!

Говорити о умешаности Велике Британије у инцидент тровања бившег руског обавештајца Сергеја Скрипаља је компликовано, али скривање информација о инциденту говори о томе да би могле бити умешане британске специјалне службе, изјавила је портпаролка Министарства иностраних послова Русије Марија Захарова.

Марија Захарова (Фото: Јутјуб)

„Ми још увек не располажемо никаквим информацијама о том питању. Једине званичне податке које смо добили од Велике Британије тичу се здравља Јулије Скрипаљ, ћерке обавештајца. Зато говорити о умешаности Велике Британије у том случају је компликовано, али постоји сумња“, рекла је.
Према њеним речима, скривање информација и детаља говори о томе да би заиста у инцидент могле бити умешане, између осталог, и британске службе.
Сергеј Скрипаљ и његова ћерка Јулија отровани су 4. марта у Солсберију, а британске власти, као и велики број држава ЕУ, САД и Канада, тим поводом окривиле су Москву.
С тим у вези велики број земаља одлучио је да протера руске дипломате, док је Русија то окарактерисала као непријатељски чин.
Званична Москва је у више наврата саопштила и да ни на који начин није повезана са инцидентом.
Прочитајте ОВДЕ све о новој провокацији Русије у Британији.
Набавите књигу руских геополитичара Дугина и Савина о томе како Америка ратује против читавог света методама мрежног рата Posted by ?????? ?????? ?????? on ????? 2. ???? 2018.
Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Куда води дипломатски рат Русије и Запада?
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА