Најновије

ДЕНВЕР ПРЕД ОДЛУКОМ: Максимални уговор Јокићу или велики ризик?

Пред Денвером су два избора - понудити Николи ЈОкићу максимални уговор на лето или чекати и ризиковати да постане слободан агент у јуну 2019. године?

Никола Јокић Фото: Screenshot

Уколико се одлуче за прву опцију потписао би вишегодишњи уговор за новац који би вероватно био око 100 милиона долара. А, уколико одлуче да чекају, покушају да ојачају састав за ову годину (попут ангажовања Милсапа у прошлој сезони), онда ће бити на великим мукама.

Наиме, ако се одлуче да буду стрпљиви и да му не понуде продужетак сарадње онда ће Јокић следећег лета имати одрешене руке. Моћи ће да прихвати понуду било ког клуба, у том случају се Нагетси неће питати ни за шта.

Јокић ће, према тренутном уговору, добити 1.6 милиона за следећу сезону што је према приказаним партијама премало. Уколико би избрисали клаузулу онда би Јокић постао ограничан слободни агент, изашао би из руки уговора, али би остали клубови могли да пошаљу понуде које би Денвер могао да изједначи и задржи га...

Главни проблем Нагетса је новац, јер би у случају велике своте новца за Николу имали проблем са порезом на луксуз. Зато је неопходно да трејдују неколико играча.

Пред њима је доста тешких одлука и мало времена за размишљање.

(Извор: Правда)

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА