Најновије

ВЕЛИКА ЧИСТКА У НАПРЕДЊАЦИМА: Ових 5 локалних шерифа чека смена?

Дарко Глишић, председник Извршног одбора СНС, најавио је да је рок до краја маја или почетка јуна за анализу рада локалних власти, после чега ће уследити промене у одборима, а београдски медији преносе коме следи смена.

СНС, Вучић (Фото: Јутјуб)

Медији наводе да је реч о Чедомиру Божићу из Жабаља, Предрагу Вуковићи уз Шида, Предрагу Белићу из Алибнуара, Радомиру Николићу из Крагујевца, Милутину Јеличићу Јутки из Бруса, Богдану Лабану из Суборице и Благоју Спасковском из Бора. Подсетимо, Глишић је изјавио да "има оних који мисле да могу да раде шта хоће без контроле".

"Има људи из СНС које мало опије власт, помисле да је довољно да ставе име Александра Вучића на листу и да могу да раде шта хоће. Ми само у пет општина нисмо на власти, у 160 јесмо. Разговарали смо о људима који можда не носе на најбољи начин терет и обавезу политике СНС.

Желимо да натерамо, преко система контроле, људе да што више раде, да локалне функције најозбиљније схвате и буду предани послу. Али то је мали број људи. Неупоредиво већи број људи који раде на терену су вредни. Њих ћемо, после анализе рада, јавно похвалити. Они се можда на тај начин кандидују за неке више државне функције", истакао је недавно. На питање да ли неки могу да буду искључени из странке, он је одговорио потврдно.

- Да, за недостојно понашање. Не трпим бахато понашање. Ако је неки председник општине пијан, шенлучи...

Прочитајте ОВДЕ шта Томислав Николић замера Вучићу?

Извор: Курир/Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

СНС ДИКТАТУРА - Како се у Србији губи посао због странке

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА