Најновије

ЦРНО-БЕЛИ ЋЕ ИМАТИ ПОСЕБНУ ПОДРШКУ: Ево због чега ће један српски клуб навијати за Партизан у Купу

Тренер фудбалског клуба Спартак Владимир Гаћиновић рекао је да је било нереално да његова екипа против Партизана осигура треће место и да ће навијати за црно-беле да освоји Куп и тако клубу из Суботице омогући да игра у Европи.

Владимир Гаћиновић Фото: Бета

- Навијамо за Партизан. Било би добро да победе јер би нам то отворило пут у Европи. Желели смо то и јуче, али је било нереално да то очекујемо против оваквог Партизана. Партизан је ове сезоне заслужио бар један трофеј, а то је куп - рекао је Гаћиновић за телевизију Арена.

Спартак је изгубио од Партизана са 2:0 у последњем колу Суперлиге, после чега је изгубио треће место које води у квалификације за Лигу Европа.

Прилику да игра у квалификацијама за Лигу Европа Спартак ће имати ако Партизан победи Младост из Лучана и освоји трофеј у Купу Србије.

Гаћиновић је навео да је резултат утакмице у Хумској "можда и нереалан" и да је Партизан требало убедљивије да победи.

Спартак је ремијем могао да осигура треће место, а на терен је изашао у комбинованом саставу, без Немање Николића, Милоша Остојића, Милета Савковића, Бранимира Јочића и Бојана Чечарића.

- Николић има повреду препона, Савковић 12 дана пре утакмице са Радничким није тренирао због зглоба, били су неупотребљиви после Ниша... Чечарић кубури са коленом... То су реалне ствари и сасвим нормално, додје до замора материјала када цело првенство играте са 12-13 играча - рекао је Гаћиновић.

- Ми смо једна екипа са њима, друга без њих. Ово је реалност, иако сам мислио да ћемо јачи отпор да пружимо Партизану - додао је.

Гаћиновић је, упркос свему, истакао да су у Спартаку презадовољни сезоном, уз речи: "Презадовољни смо са оним што смо постигли ове сезоне, много више него што смо очекивали".

(Извор: Бета)

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА