Најновије

СЛАВЉЕ УМАЛО ПОКВАРЕНО: Ево шта је остало од аутобуса који је превозио фудбалере Звезде

Аутобус који је превозио фудбалере Црвене звезде од стадиона "Рајко Митић" на прославу шампионске титуле до Храма Светог Саве у Београду запалио се синоћ код Аутокоманде, а у инциденту није било повређених.

Аутобус Фото: Бета

Ватрогасци су брзо стигли на место догађаја и после више од сат времена угасили пожар. Коришћена су три ватрогасна камиона.

Увиђај на лицу места извршили су инспектори београдске полиције, као и форензичка екипа.

Узрок пожара ће накнадно бити утврђен, али је током вожње од стадиона до места инцидента упаљен велики број бакљи, око и у самом отвореном аутобусу.

Саобраћај у том делу града био је обустављен после утакмице Црвене звезде и Вождовца, и током гашења пожара, а убрзо је нормализован, али само у смеру ка Аутокоманди.

Неки фудбалери Звезде вратили су се на стадион, а део је отишао да слави титулу са више хиљада навијача, који су наставили планираном трасом до Храма Светог Саве и потом Калемегдана.

Велика група је после инцидента наставила шетњу улицама Београда, певале су се песме и палиле бакље, а скуп се стационирао код споменика Победник на Калемегдану.
Звездини фудбалери су са стадиона "Рајко Митић", после утакмице са Вождовцем, изашли у отвореном аутобусу и у пратњи више хиљада навијача упутили се ка Храму Светог Саве, а током пута све време држали су упаљене бакље.

Навијачи су излазак аутобуса са паркинга стадиона испратили песмом "титулу да славимо", и неколико фудбалера је упалило пиротехнику.

Поворка је на путу до Храма неколико пута застајала, а током целе руте су се палиле бакље, што међу навијачима, што међу фудбалерима.

Црвена звезда је титулом крунисала одличну сезону у којој је стигла до шеснаестине финала Лиге Европа.

Црвено-бели су у суботу примили пехаре и потом победили Вождовац са 5:1, после чега је приређен велики ватромет на стадиону "Рајко Митић".

(Извор: Бета)

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА