Најновије

ПОБЕДОНОСНИ УЛАЗАК 4. ДИВИЗИЈЕ У ЈАРМУК: Војници су заслужили одмор (ФОТО, ВИДЕО)

Након елиминисања последње групе терориста Јармук је слободан и безбедан.

Тенк Јармук (фото: јутјуб)

Након евакуације терориста са породицама према последњим енклавама ИД у пустињи Бадија близу америчке базе Ал Таниф, и елиминације три групе самоубица, припадници САА, Палестинци и Руси су ушли у Јармук и вратили се свакодневном војничком животу у кратком предаху пре него што пођу у друге борбе.

Правац евакуације припадника ИД и њихових породица

Фотографије и видео снимке који приказују сву грозоту уништења града и сву једноставност војничког живота можете да видите у наставку.

Центар Јармука, чувена 30. улица, тотална деструкција

Рус у центру Јармука

Тенкови 4. дивизије победносно улазе у Јармук. Први пут након толико времена и терора ИД, војници САА долазе на ово парче главног града. 

Палестинци су такође дали свој допринос у крви и напорима за ослобађање последњег окупираног дела престонице. Снимак објављен на интернету показује како траже место где да поставе камп у Јармуку.

Тешке борбе нису сложиле дух војника Сиријске Арапске Армије. Традиционално спремање чаја се ни данас није пропустило. Коначно су испунили заклетву да ће да попису чај у 30. улици.

Рус објашњава како је цео кварт уништен након дугих борбених дејстава. Када се рат коначно заврши и дође победа и са њом дуго чекани мир, сиријском народу предстоји једна још већа борба, борба за обнову земље. 

ОВДЕ погледајте видео пследње борбе у Јармуку.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА