Најновије

Демонстранти се данас окупљају у Београду, ево како да сазнате локацију где ће кренути блокада

Учесници протеста због поскупљења горива доставили су уредништву Правде саопштење о даљим корацима борбе за смањење акциза. Саопштење преносимо интегрално:

Протести (фото: јутјуб)

“Удружене народне снаге су донеле одлуку да на територији Београда треба променити и радикализовати протесте. То је одлучено зато јер расипање људи по целом Београду није дало жељене резултате, на више локација је било мало људи и полиција је без већих проблема успевала да разбије блокаде а неки су санкционисани казнама па чак и привођени због застрашивања. Такође, блокаде сметају и самим грађанима који због природе обавеза морају да се крећу. Зато је одлучено да се пређе на један, јединствени масовни протест герилског типа који ће бити одржаван на различитим локацијама. Такође је одлучено да само место дешавања неће бити саопштено до сат времена пре почетка, због безбедности информација, да ће се учесници прво скупљати на једној а затим организовано кретати на другу, крајну локацију у циљу успостављања моменталне блокаде. 
Све информације можете наћи на ФЕЈСБУК ГРУПИ ПРОТЕСТА.”

Најновије информације до којих је дошла Правда јављају да је почело окупљање у спомен-парку у Јајинцима и да народ долази у великом броју.

ОВДЕ погледајте истину о насиљу полиције на протестима коју ни један други медиј није пренео.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Како се Вучић мењао у ставовима кроз године

Вучић човек од речи

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА