Најновије

ОВАЈ СНИМАК ЈЕ УБЕДИО КИМА: Трамп му показао како ће Северна Кореја изгледати ако потпише! Филм достојан Холивуда (ВИДЕО)

Амерички председник Доналд Трамп покушао је да унесе дозу холивудске драме на састанку с севернокорејским лидером Ким Џонг-уном, када је на свом ајпеду показао Киму кратак видео снимак, који приказује могућности које би могле да произађу из споразума за укидање нуклеарног арсенала Северне Кореје.

Ким Џонг ун и Трамп (Фото: Јутјуб)

Снимак, који је Трамп данас представио на конференцији за медије, прича је о "два мушкарца, два лидера, једној судбини", преноси АП и додаје да Трамп и Ким приказују као две водеће фигуре у филму, чији је крај неизвесан.

У снимку, који подсећа на трејлер за филм, виде се фотографије ратних авиона и артиљерије, док наратор на енглеском и корејском језику наводи да "нови свет може данас да почне, једно пријатељство, поштовање и добра воља".

"Ми смо то измислили. Показао сам му данас, током састанка, када се ближио његов крај и мислим да му се свидело - рекао је Трамп.

Он је навео да је снимак показао осамочланој севернокорејској делегацији и нагласио да мисли да су они били фасцинирани.

" Показао сам му (Киму), јер заиста желим да он уради нешто - рекао је Трамп. У кратком филму Ким се представља као централна фигура, која живи у кључном тренутку у историји.

У њему се наводи да би Ким могао да буде "херој свог народа". "Да ли ће пружити руку миру и уживати у просперитету какав никад није видео, сјајном животу или већој изолацији? Који пут ће одабрати?",  пита наратор у снимку.

Српски снајпериста из Доњецка има поруку за Вучића. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА