Најновије

ПОЛИЦАЈЦИ САВЕТУЈУ ДЕМОНСТРАНТЕ? Ево како да протествујете а да вас не кажњавамо

Неколицина саобраћајних полицајаца обратила се редакцији чачанског портала "Озон пресс" са молбом да објаве како је могуће блокирати кружни ток у Прељини, а да се за то не сносе никакве санкције, откривају у овом медију.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

- Цео саобраћај на раскрсници у Прељини може да блокира 12 људи или возила. Довољно је да уђу у кружни ток, десну траку и да возе у круг. У том случају нико не може да уђе. Када им нестане бензина, треба да обуку прслук, да повуку ручну и да изађу из кола. Обавезно је стављање троугла на 50 м. Ако им приђе неко од колега полицајаца треба само да кажу да им је нестало бензина и да чекају да им се донесе. То је савет суграђанима, а уколико овако поступе сваки адвокат то са лакоћом може да брани на суду, рекли су нам полицајци.

На питање “Озон пресса” који су њихови разлози да помажу протест, кратко су нас подсетили да је врх СНС и полиције жестоко понизио полицајце у Чачку хапшењем 30 саобраћајаца због наводног примања мита.

- Треба ли подсећати да су нас хапсили и проводили кроз град као највеће криминалце док су они прави, иначе пријатељи режима, сви до једног на слободи, рекли су саобраћајци за тај портал.

У међувремену огласио се и Полицијски синдикар Србије тврдећи да се нашао на удару због подршке грађанима који протествују.

Следи радикализација протеста, а више о томе сазнајте ОВДЕ.

Извор: Оzonpress.net

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шта значи порука “Ко потпише тог убише”?

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА