Најновије

ШЕШЕЉ НАЈАВИО: Тужићу Зорану Михајловић! Не спремам зло Вучићу, склонићу га са власти

Лидер СРС Војислав Шешељ најављује да ће тужити потпредседницу Владе Зорану Михајловић због оптужби које је изнела на његов рачун!

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Он тврди да није тачно да је икада, како она тврди, наручио убиство Томислава Николића, као ни то да је играо шах у седишту "земунског клана" у Шилеровој улици.

Михајловићева је, иначе, казала и да има утисак да шеф радикала "спрема неко зло Вучићу".

- Пажљиво гледам шта ради Војислав Шешељ. И не могу да се отмем утиску да Шешељ спрема неко зло Вучићу. Јер како другачије тумачити његове опасне националистичке провокације и посете убицама премијера Ђинђића. Нисмо ваљда заборавили да је Шешељ играо шах са убицама Ђинђића у Шилеровој, да је из Хага наручио атентат на Томислава Николића - казала је она, додајући да "зна да Шешељ неће да стане, да ће бити све опаснији, јер види да неће преживети следеће изборе са подршком какву има".

Шешељ на све то одговара тужбом.

- Она је баљезгала свашта, али постоје ствари због којих ћу је тужити. Тужићу је зато је рекла да сам наручио убиство Томислава Николића и тужићу је зато што је рекла да сам играо шах у Шилеровој улици, а то се никад није десило - тврди он.

На питање да ли спрема неко зло Вучићу, како тврди Михајловићева, лидер СРС каже:

- То уопште није истина. Ја се само спремам да склоним Вучића са власти и да на власт дође СРС. И ништа више. То је можда зло за Вучића, али је добро за српске радикале и за Србију. А ми са власти склањамо једино изборима.

А шта је Михајловићева рекла о Шешељу читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА