Најновије

СНАЈПЕРИСТА ДЕЈАН БЕРИЋ САОПШТИО ДА НАПУШТА ДОНБАС: Ево шта је разлог

Српски снајпериста Дејан Берић, добровољац у армији ДНР-а, саопштио је данас да напушта Донбас. Он је објаснио да се због последица  рањава његово здравствено стање погоршало и да мора на лечење.

Дејан Берић (Фото: Фејсбук)

- Нажалост ситуација је таква да морам ићи на дуго и озбиљно лечење. Последње рањавање у марту, заједно са свим осталим, је довело до озбиљних последица. Више сам проблема сам направио тиме што се нисам лечио до краја него, лудак, када год запуца узимао сам пушку у руке и са момцима ишао на фронт. Дан почињем и завршавам са јаким лековима против болова, а они помажу против болова, а друго растурају. Никако не можемо решити проблем бубрега и желуца, највероватније ћу морати и на операцију. Имао сам само два решења: или да одем да се лечим или да дуго и полако умирем. Како рекоше моји командири, дао сам више него довољно тако да сам решио да напустим Донбас и посветим се себи - написао је јутрос Берић на свом Фејсбук профилу.

Nazalost situacija je takva da se mora ici na dugo i ozbiljno lecenje. Poslednje ranjenje u martu zajedno sa svim...

Posted by Dejan Beric on Недеља, 24. јун 2018.

Он каже да иза њега у Донбасу остају добро обучени снајперисти и права армија која је настала од покрета отопра.

- Имамо правог председника који ће ако затреба сам са оружјем у рукама бранити Републику и апсолутно сам уверен поставити границе тамо где требају да буду. Све што односим одавде то су лепа сећања на пријатеље, на добре људе са Донбаса и орден Републике који сам добио од председника Захарченка. Ја сам задовољан тим и уверен сам да је нешто остало иза мене. Ако ништо барем сам са осталим нашим Србима овде и једним нашим Мађаром осветлао образ Србије пред руским народом - рекао је Берић.

Интервју који је Правда урадила са Берићем у Доњецку погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Берић у ДНР.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА