Најновије

ВОЈИСЛАВ ШЕШЕЉ ПОСЛЕ ОПЕРАЦИЈЕ ОТВОРИО ДУШУ: Мене ни рак не може ућуткати, настављам своју борбу!

Чекам резултате биопсије, колико год буду лоши, наставићу своју борбу. Не разбијам главу, сада се свакако добро осећам.

Војислав Шешељ (Фото: Јутјуб)

Лидер СРС Војислав Шешељ, после хитне операције на Клиници за максилофацијалну хирургију Стоматолошког факултета у Београду, каже да је могуће да му се вратио канцер који је имао пре неколико година, али да га то никако неће ућуткати!

Шеф радикала каже да се добро осећа и да нема никаквих болова ни сметњи. Према његовим речима, до краја недеље биће готова хистопатолошка анализа израслине на левој страни врата и тада ће знати да ли је реч о повратку канцера који је некад имао, новом тумору или обичној цисти.

- Надам се овом трећем. Оптимиста сам. Све могућности су испред мене, али не разбијам главу. Борац сам! Шта год да буде, борба се наставља - категоричан је Шешељ.

Све је могуће

Наш саговорник истиче да ће још неколико дана морати да превија рану, али да није имао температуру, што је добар знак.

- Свакако се добро осећам. Немам болова и сметњи. Рану ћу морати да превијам још неколико дана и да носим око врата пластику. Нисам имао ни температуру, све је у реду - прича Шешељ, додајући да је исто тако добро прошла и сама операција под потпуном анестезијом.

Шешељев рецепт за лечење рака

* Три до четири гутљаја сока од сибирске ароније
* Два децилитра сока од цвекле, шаргарепе, першуна, целера и јабуке
* Сушене семенке кајсије
* Витамин Б17, 100 дана, па онда пауза

- Др Милан Ромић је способан хирург. Није било компликација око анестезије или било каквих других проблема. Израслина је извађена и послата на анализу. Могуће су три ствари. Најгоре је ако је то метастаза канцера који сам некад имао, јер то значи да је могуће да је и на другим местима.

Можда је самостални тумор, који може да буде малигни, а може да буде и циста, која је због величине морала буде оперисана како не би стискала нерве. До краја следеће недеље очекујем резултате. Ова последња опција је најбоља, а шта ће да буде, видећемо - наглашава Шешељ.

Две године расло

Према његовим речима, израслина се појавила још пре две године, али тада није била толико велика.

- Пре две године уочили су два сумњива места где би могло доћи до местастазе. Једно је било у пределу синуса, а друго у пределу врата. Закључак лекара био је да се прво мора одмах извадити. Међутим, пре неколико дана, бријући се, приметио сам да је друга израслина већа него што је била.

Отишао сам на клинику "Дедиње", која ме води као кардиоваскуларног пацијента, и затражио ултразвук. Упутили су ме на Стоматолошки факултет и видело се да је израслина двоструко већа.

У понедељак су лекари закључили да се не може проценити да ли је циста или канцер, али да је најбоље да се извади. Рекао сам: Ако се мора, дајте да се вади одмах! Шта има да се чека? И заказали су ми операцију одмах за четвртак - подвлачи Шешељ.

Победио рак дебелог црева и јетре

Подсетимо, Шешељ је прошле године рекао да је успео да победи рак дебелог црева који су му открили у Хагу, али и још две метастазе на јетри. Како је тада устврдио, био је на скенеру и обавио све претраге и резултати су открили да нема више ни рака ни метастаза.

Прочитајте ОВДЕ шта је изјавио брат Радована Караџића како су демократе изручиле Радована.

Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Шешељ у посети Легији

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА