Најновије

О ЉУБАВНОЈ АФЕРИ КЕБЕ ПРИЧАЛА ЈЕ ЦЕЛА СРБИЈА: Сада је његова љубавница открила све о певачевим тврдњама да он није отац њене ћерке!

Љиљана Јевремовић, бивша љубавница Драгана Којића Кебе која је на суду доказала да је он отац њене ћерке Ире, ужаснута је његовом изјавом да би ДНК анализу требало узети од покојног Рође Раичевића.

Драган Којић Кеба (Фото: Инстаграм)

"То је једна у низу монструозних изјава и поступака Драгана Којића Кебе у последњих десет година које је дао", каже Љиљана која истиче да је он то рекао и раније, због чега је она патила.

"Како сам породицу свог покојног сарадника Рође познавала и остала са њима у контакту дуго после његове смрти, било ми је врло непријатно када је то продрло у јавност. Такође, мог сарадника, творца највећих хитова на Балкану, композитора Перицу Здравковића, замолила сам да се извини супрузи у моје име, и неко време сам чак и избегавала сарадњу.

 

Кеба се овом композитору пре пет шест година извинио пред својом супругом",  каже и додаје:

"Таман смо се Ира и ја смириле и заиста нас не занима Кеба више ни жив ни мртав ... Он за нас не постоји, постоји само смешна обавеза његове богате и изабране породице са смешном цифром која мом детету не може да обезбеди ни десети део стандарда какав има њен отац, а закон не каже да тако може. Али Кеба може" каже Љиљана која више и не жели да њена ћерка упозна оца.

"Нико га никада није терао да се тако понаша, а сада и да хоће, Ина цени себе и за њега је код ње касно. Рекла је да би дошла на његов позив само ако је он на самрти, па да не испадне толико сурова. Надам се да се не труди да му опростимо, јер стварно смо га избрисале и супер нам је и било и биће без њега... Само мало облака за рођендане и Нове Године али то брзо прође", каже Јевремовићева.

Бизарна слика Лидије Вукићевић кружи интернетом, а ОВО је заиста ужас.

Извор: Курир/Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА