Најновије

Трамп у Лондону 12. јула - Британци најављују протесте против његовог доласка!

Амерички председседник Доналд Трамп допутоваће 12. јула у посету Британији, где ће се састати с краљицом Елизабетом Другом и премијерком Терезом Меј, али ће том приликом углавном избегавати Лондон, где су најављени протести против његовог доласка, јавио је АП.

Трамп и Меланија (Фото: Јутјуб)

Би-Би-Си, међутим, наводи да планом Трампове посете планирано да ће амерички председник ноћ између четвртка и петка наредне недеље провести у кући америчког амбасадора у енглеској престоници.

Трамп ће у Британију допутовати у четвртак поподне, заједно с првом дамом САД Меланијом Трамп, након НАТО самита у Бриселу.

Они ће потом присуствовати "вечери црних кравата", чији ће домаћин бити британска премијерка у палати Бленхајм у близини Оксфорда, родном месту Винстона Черчила.

Наредног дана, Трамп и Меј посматраће одржавање вежбе британске војске, а потом отпутовати у сеоску резиденцију премијерке у Бакингемширу, где ће имати билатералне разговоре.

Председник и прва дама САД потом ће отпутовати у замак Виндзор, где ће се у петак поподне састати с британском краљицом.

По завршетку турнеје, Трамп и Меланија отпутоваће за Шкотску, где планирају да проведу викенд, наводи Би-Би-Си.

Како додаје, хиљаде људи очекује се на протестима у престоници Британије и у Шкотској, у коју ће Трамп отпутовати у петак.

Прочитајте ОВДЕ како је Русија одговорила на америчке санкције.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Трамп: Цео живот сам био спреман за састанак са Путином

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА