Најновије

САМАРЏИЋ: Подела Космета као димна завеса за признање

Када је последња рунда разговора о предаји већ започела, у српским медијима највише се прича о подели Косова. Није ли то сумњиво?

Слободан Самарџић (фото: Јутјуб)

Професор Факултета политичких наука и некадашњи министар за Косово Слободан Самарџић оценио је да прича о подели Косова „представља димну завесу на истину да ће државно руководство Србије потписати акт о признању Косова“.

“Када је последња рунда разговора о предаји већ започела, у српским медијима највише се прича о подели Косова. Није ли то сумњиво? Прича је до те мере приземна и инфантилна, да само заглушујућа бука коју производе креатори и преносиоци може да отклони удео здравог разума у одгонетању њене основне функције”, пита Самарџић у писаној изјави медијима.

А, то је да се баци димна завеса на истину да ће државно руководство Србије потписати акт о признању Косова, оценио је Самарџић.

Он тврди како је власт прихватила предлог са Запада, да потпишу предају Косова, а да им Запад толерише свакојако замајавање домаће јавности, „где ево у последње време спада и илузионистичка подела покрајине“.

ОВДЕ погледајте како Вучићева Српска листа напада Цркву и дели Косово, а Метохију хоће да преда великој Албанији.

Извор: ФоНет

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Самарџић: Албанци за ЗСО добијају независност од Србије

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА