Најновије

МИСТЕРИОЗНА СМРТ ТЕОРЕТИЧАРА КОЈИ ЈЕ МНОГО ЗНАО О НЛО: Повратио је 2 литра црне течности и умро, али је успео да пошаље последњи СМС! (ВИДЕО)

Макс Спирс (39) један од најистакнутијих теоретичара завере преминуо је под неразјашњеним околностима у јулу пре две године, а узрок његове смрти остао је мистерија.

Мајка истраживача поред његовог гроба (Фото: Јутјуб)

Спиерс је преминуо након што је отишао на конвенцију у Пољску и пре него што је пронађен мртав послао је мајци СМС поруку: "Твој дечак је у невољи. Ако ми се нешто деси, немој престати да истражујеш." 

Спирсова мајка Ванеса Бејтс (63) мисли да је њен син својим интересовањем и истраживањем НЛО и прикрвања таквих случајева од стране влада, створио моћне непријатеље који би га желели мртвог.

Пре него што је преминуо он је повратио два литра неке црне течности. Истрага још увек траје, а два велика доказа о којима се прича и који ће бити анализирани на заказаном рочишту су лаптоп и мобилни, са којих су избрисани сви подаци пре него што су их власти вратиле породици.

Спирсова мајка Ванеса Бејтс (63) мисли да је њен син својим итересовањем и истраживањем НЛО-а и прикрвања таквих случајева од стране влада, створио моћне непријатеље који би га желели мртвог. Спирс је био је један од најистакнутијих чланова онлине заједнице која верује у бројне теорије завјере и велики "експерт" за ванземаљце. 

Прво рочиште одржано је у децембру 2016, када је јавност сазнала језиве детаље његове смрти, а потом је наставак одгођен до прошле године. Следеће рочиште заказано је за почетак јануара 2019...

Пољски званичници су објавили да је његова смрт наступила "природним путем", међутим због његове поруке мајци, британске власти су отвориле истрагу.

Велика мистерија је и зашто су са мобилног и лаптопа избрисани сви подаци, а нејасни су и нелогични детаљи око пружања медицинске помоћи након што је Спирсу позлило. 

Након што је његово тело враћено у Велику Британију, британски стручњаци нису могли да открију шта је био узрок смрти.

Прочитајте ОВДЕ шта се дешавало са Србима током потопа.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА