Најновије

"Чеда заборавио да је небитан, а заборавља да Косово има ко да брани"

Чедомир Јовановић не може да се суочи са својим политичким крајем, што су доказали и последњи избори на којима је освојио 0.24% гласова. Чедомир је решио да се стави на располагању Србији и понуди решење за Косово и Метохију. Зна да ће разбеснести многе, али он сматра да држава Србија негира стварност. А кога још брига шта он сматра?! Одкад је његово мишљење релевантно?

Ивана Борић (Фото: Српска десница)

Пише: Ивана Борић, Српска десница

Косово је отишло. За то је крива и претходна и садашња власт – наводи се у „историјском“ саопштењу ЛДПа. Мали Чедица тако види бављење политиком. Сазовеш конференцију за медије, признаш победу Шиптара и још испада да је народ Србије потпуно шизофрен јер верује у опстанак Косова и Метохије.

Јовановић ће у септембру понудити другачије политичко деловање кроз формирање Коалиције за мир. Са јасним порукама да од решења питања Косова, референдума у Македонији и стабилизацији прилика у БиХ зависи наша заједничка будућност?

Хајде да покушам да преведем те речи – Једноставним и народним говором то значи да би Србија требало да призна независност Косова. Уз обавезне ЕУ и НАТО интеграције. Изгледа да му се допада да га називају издајником. Постао је потпуни зависник. Од издаје, разуме се.

Но, према Чедици већи проблем јесте екстремни националистички утицај. То значи да српске патриоте, родољуби неће признају поделу Косова и Метохије. То Чедомире Јовановићу значи да не признајемо пораз. То значи да је Косово Србија и да морамо да се одупремо страним притисцима. И да ћемо још јаче ширити наш “екстремни националистички” утицај.

Верујем да се радујеш изјави Меркелове да нема промене граница на Балкану. Па Немачка је признала целовито, суверено и недељиво Косово. По њима та територија припада Албанцима. Да ли то значи да би требало да спустимо главе пред окупатором иил да се боримо?

По Уставу Републике Србије Косово и Метохија јесте Јужна српска покрајна. Идеја ЛДП-а значи кршење Устава. Свако ко крши Устав треба да буде процесуиран. Али некако у складу са његовим политичким учитељима и страним финансијерима нисмо изненађени. Свакако да ће његове присталице и верни активисти због овога дати свој глас Чеди, па ће на наредним изборима имати можда 0,26 % гласова, што га апсолутно кандидује да активно учествује у политичком животу Србије.

Без да правим више рекламу горе споменутом, јер се закуп медисјког простора плаћа, морам да га обавестим да Косово и Метохију има ко да брани.

Један утицајан портал објавио је фотографије српског положаја на Дудином кршу. Општина Звечан, Косово и Метохија, август 2018.године. Покушавала сам да сазнам више, али информација је да се још не зна ко стоји иза српских формација. Податак је само да се ради о добро организованим српским формацијама.

Стога, нема повлачења. Нема предаје!

Ауторски текст председника Српске деснице Мише Вацића о хрватским злочинима над Србима прочитајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Интервју са председником Српске деснице Мишом Вацићем.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА