Најновије

ТРАМП КРЕЋЕ У НОВИ РАТ: Овај пут мета је...

Након буре коју је Доналд Трамп дигао против њих због приче коју су објавили о његовом сараднику, Њујорк тајмс је решио да узврати ударац председнику САД-а.

Трамп (фото: Бела Кућа)

Прича коју су написали Мајкл Шмидит и Меги Хеберман, говори како је Дон МекГен, саветник у Белој кући, обезбедио Мјулеровој истрази детаље о Трамповој опструкцији правде.

На Трампов одговор се није дуго чекало.

- Посрнули Њујорк тајмс написао је причу тако да изгледа да се саветник Беле куће окренуо против председника, а управо је све супротно. Два лажна новинара су то знала. Због тога су лажне вести непријатељ народа. Веома лоше за Америку, написао је Трамп а затим наставио да твитује даље:

- Неки људи у медијима су веома љути на лажне вести у Њујорк тајмсу. Они су звали да објасне и да упуте извињење, што је велики корак напред. Од дана када сам најавио, Тајмс је лажна вест, а због њиховог новог одвратног Управног одбора, мислим да ће бити још гори, написао је Трамп.

Недуго после Трампове критике, Њујорк тајмс је на својој Твитер страници објавио да стоји иза својих новинара који су освајали Пулицерову награду. Њих двоје су често на удару Трампа због њихових критика.

У својој серији нових твитова, Трамп је поново оптужио Тајмс да објављује лажне вести, као и да све више посрће и да својим писањем иде равно "у смрт."

ОВДЕ погледајте који су Трампови нови услови за укидање санкција Русији.

Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Трамп новинарима ЦНН: Ви сте лажне вести

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА