Најновије

ПОТРАГА ЗА ТИНЕЈЏЕРОМ КАО У "ЛУДИМ ГОДИНАМА": Данијел побегао због трудне девојке, па сазнао да дете вероватно није његово

За младим Данијелом Ђорђевићем (17) из Батајнице три дана трагала је цела Србија и, на срећу, све се добро завршило. Младић је, у недељу увече, пронађен жив и здрав, али је читава прича добила призвук шпанске сапунице. На крају потраге, Данијелови родитељи, шокирани сазнају да ће уз сина можда добити и снају и унуче. Али, већ у понедељак по подне ова епизода "лудих година", претворила се у љубавне јаде, обмане и тинејџерске сузе, јер дете, изгледа, није Данијелово.

Данијел Ђорђевић (Фото: Фејсбук)

Када се минулог петка дечко није вратио кући, отац Бранислав и маћеха Наташа су пресвисли од бриге и кренули да га траже. Обишли су сва места где би могао да буде, од пријатеља до теретана на отвореном у којима је најрадије проводио време. Очајни, на крају, Данијелове слике поделили су и на друштвеним мрежама. Тако је прича доспела у медије.

- Били смо ван себе, када нас је у недељу увече из Ковиља позвала жена и рекла да је наше дете код ње у кући - прича Наташа. - Младића који је био код њене ћерке препознала је на фотографији у новинама, али је млади пар покушао да је превари, тврдећи да је реч о неком другом. На срећу, ипак нас је позвала и када смо стигли по Данијела, био је потпуно изненађен. Убрзо је почело да се одмотава клупко нових изненађења.

Син и његова девојка, коју је неколико месеци раније упознао преко интернета, како каже Наташа, саопштили су им да ће постати родитељи, а Бранислав и она - баба и деда.

- После првог шока, када нам је рекла у ком је месецу трудноће, посумњала сам да је дете Данијелово, јер је трудноћа "старија" од њихове везе - испричала је Наташа. - Решила сам да будем тактична и, иако је девојка намеравала да исто вече крене са нама у Београд, замолила сам је да остане са родитељима и обави неопходне гинеколошке тестове и прегледе. Моје сумње су се потврдиле, девојка је сама позвала Данијела и признала да дете није његово.

По речима саговорнице, која је за длаку избегла судбину Даре из "Жикине династије", њи хови "Боба и Марија" су се упознали преко интернета.

- Нисмо знали за ту везу, али да је омиљен код девојчица није ништа ново - каже Наташа. - Данијел је прелеп и изузетно згодан младић. Свакодневно тренира, па га девојке опседају, а изазовне слике које му шаљу, остављају без коментара. Он је, међутим, сјајно дете, мирно, ретко излази, не пије... 

Од родитеља девојке која је очигледно намеравала да га обмане, чули смо да је већ бежала од куће и имала проблематичне везе. Од када је сама признала лаж, Данијел је сломљен, потиштен, као и сваки тинејџер који је изигран и повређен. Такве ствари се тешко подносе у тим њиховим лудим годинама... 

Ништа од хер Жике

Волео бих да је то истина, али како ствари стоје нећу бити као хер Жика - каже Бранислав Ђорђевић, Данијелов отац. - Био сам спреман да купим "мерцедес" и ставим шешир и да се "сутра" са унучетом дичим по Батајници. Сад ми је, ипак, прече да се наш Данијел опорави од овог шока.

Енглези прете да ако дође до поделе Косова, узећемо вам Војводину и Санџак. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Вечерње новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Може ли се доћи до истине о несталим бебама?

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА