Најновије

"Мило да се крсти не би ли му се памет вратила!"

Амфилохије је говорећи “о свом пријатељу” у интервјуу за Вијести истакао да су њих двојица до 1997. године сарађивали, али да је Ђукановић од тада кренуо неким другим путем.

Ђукановић (Фото: Јутјуб)

 “У народу и сад кажу - пусти га, тако се понаша јер је некрштено. Онај који није крштен нема страха божјега, ни стида пред људима. Нека се он угледа на свог оца и мајку, брата и сестру, да га крстимо лепо, али да не буде - крсти вука, вук у гору, као Чедо Јовановић”, казао је Амфилохије.

Он је поручио Ђукановићу да као атеиста нема право да говори о обједињену цркве, оптужујући га да тиме само разара јединство Црне Горе и повампирује крвне освете и племенске поделе:

“Председника сам назвао својим пријатељем, не једанпут, и тако га сматрам. Ми смо сарађивали до 1997. године. Сарађивали смо на градњи храма Христовог васкрсења у Подгорици, међутим од тад је он кренуо неким другим путем. То је његово право, али немој да то ради у име Црне Горе, Црногораца и јединства Црне Горе.

Тиме само разара биће Црне Горе и повампирује оне наше племенске крвне освете и партијске и зеленашко-удбашке, четничко-партизанске, а сада не знам ни како да их зовемо поделе. На томе се не може градити будућност Црне Горе”, поручио је Амфилохије.

Кфор увежбава Шиптаре за крвави упад на север Косова. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Вијести

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Разговор са Митрополитом црногорско-приморским г-дином Амфилохијем

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА