Најновије

ИСТИНА О ВУЧИЋЕВОЈ ПОСЕТИ КОСМЕТУ: Колико га је заиста људи дочекало, а колико су довезли?

Упркос претњама, уценама, списковима, парама... на дочеку председника у Косовској Митровици максимум 5.000 људи. Ако се од тога одузме бар 2.000 људи који су организовано дошли из централне Србије онда се долази до недвосмисленог закључка да је народ прочитао и прозрео намере АВ и његову спремност да почини невиђену издају у историји српског народа.

Дочек Вучића у К. Митровици (Фото: Јутјуб)

Пише: Звонко Михајловић

Ко је пажљиво пратио његов говор могао је да се увери у спремност председника за постизањем "компромисног решења" које подразумева предају односно одрицање од дела своје вековне територије. Шта то практично значи? Свако решење у виду поделе територије, корекције, разграничења и сл. на терену би означило етничко чишћење територије КиМ од Срба. Стим што би овога пута тај најпрљавији посао одрадила Србија, односно марионете које су на њеном челу.

Звонко Михајловић (Фото: Јутјуб)

Сматрам да је говор АВ аларм за све национално свесне Србе да се окупе и уједине без обзира на све различитости јер је од данас постало све јасно. Спремност на издају је потврђена.

Ако је тачна информација да ће Тачи у наредним данима у друштву неког од европских званичника посетити Прешево онда је више него јасно у ком ће се правцу одвијати ситуација на терену.

Упркос претњама, уценама, списковима, парама... на дочеку председника у Косовској Митровици максимум 5.000 људи. Ако се...

Posted by Звонко Михајловић on Недеља, 09. септембар 2018.

Након напада на њега од стране, како тврди, СНС батинаша Саша Мирковић запретио да ће сутра у 14 сати објавити имена убица Оливера Ивановића, више о томе прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Снимак Вучићевог говора из К. Митровице.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА