Најновије

ДАЧИЋ: Због Пацолија морам да кријем где путујем! Његова браћа ме прате

Ивица Дачић, мИвица Дачић, министар иностраних послова, каже да нема сазнања да је Баџет Пацоли, косовски шеф дипломатије, радио за КГБ, ДБ и друге обавештајне службе, али признаје да му је увек био сумњив.инистар иностраних послова, каже да нема сазнања да је Баџет Пацоли, косовски шеф дипломатије, радио за КГБ, ДБ и друге обавештајне службе, али признаје да му је увек био сумњив.

Дачић (Фото: Јутјуб)

Дачић наводи да Пацоли има нечег шпијунског у себи.

- Немам податке да је Пацоли радио за КГБ или ДБ, али увек ми је био сумњив. Рекао сам вам да морам да кријем где идем, јер ме његова браћа прате по свету. То није случајно - каже он и додаје:
- Пацоли ми оставља такав утисак, личи на шпијуне које смо виђали у филмовима. Има нечег шпијунског у себи.

Шеф дипломатије је раније упозоравао да га Пацолијева браћа прате унаоколо по свету.

- Био сам у многим земљама, а данас, нажалост, морам да кријем где идем. Кренуо сам за Казахстан и у ВИП салону у Франкфурту, одакле сам летео, приђе ми човек и каже: "Ја сам рођени брат Беџета Пацолија." Поздравимо се, он оде својим путем. Враћам се из Казахстана, у авиону поред мене седи други рођени брат Пацолија - испричао је Дачић својевремено ову чудну епизоду.

Подсетимо, јуче је објављено да је тзв. косовски шеф дипломатије био руски шпијун коме је због заслуга у обавештајној сфери бизнис у Москви толико процветао да је експресно постао један од најтежих тајкуна у ери Бориса Јељцина. Школу КБГ је прошао у периоду од 1969. до 1973.

- Радио је и за Американце, и за СССР, Албанију, Италију. Али брзо су разоткрили све те шеме. Постоје подаци да је од 1977. до 1982. радио у одељењу ДБ у Гњилану, одакле је родом. Истовремено је радио за стране службе и нудио се да буде дупли агент - испричао је, између осталог извор.

Ратно ваздухопловство Србије ускоро најаче у региону. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Дачић: Албанцима ће се испунити жеље ,,кад на врби роди грожђе''

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА