Најновије

ЈАНКОВИЋ: Нити Србија може даље с актуелном влашћу, нити сме назад на бившу

Саша Јанковић, председник Грађанског блока 381 и ПСГ-а, залаже се за смену актуелне власти, али и жестоко апелује да се бивша власт никако не сме вратити. Да ситуација буде комичнија, бившу власт су чиниле његове опозиционе колеге из „Савеза за Србију” Драган Ђилас, Вук Јеремић, Борко Стефановић и остали политичари поникли из Демократске странке.

Јанковић (Фото: Јутјуб)

Хаос на опозиционој сцени Србије се не смирује, а чини се да Саша Јанковић користи сваку погодну прилику да испрозива своје колеге опозиционаре.

Овога пута послужио се крилатицом: „Да ови оду, а да се они не врате”, коју су Двери и Доста је било користили током избора у Београду на којима су остали далеко испод цензуса.

- Видео сам ТВ извештај о данашњој расправи у Скупштини Србије. Још једном је показала да нити Србија може даље с актуелном влашћу, нити сме назад на бившу. Док шест година једни другима пребацују одговорности за сиромаштво и лоше стање у Србији, земља је све заосталија - написао је Јанковић на свом налогу на друштвеној мрежи Твитер и изазвао бурне реакције својих пратилаца.

Понеки су га питали шта се са њим дешава, док су му други поручили да је мазнуо слоган ДЈБ-а.

- Па што смо онда форсирали Ђиласа? - било је једно од питања које су твитераши упутили Јанковићу, који је на изборима у Београду подржавао Драгана Ђиласа.

Додуше, ово није први пут да Јанковић оплете по опозиционарима. Тако је прошле године блатио Демократску странку и тврдио да ће с њима сарађивати тек када оздраве.

Ана Брнабић се захвалила Трампу, а он јој узвратио неочекиваном реченицом о Србима. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Сукоб Српске деснице и Покрета грађана Саша Јанковић 

 

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА