Најновије

Удружење породица киднапованих: Вучићу прекини дијалог!

Удружење породица киднапованих и убијених на КиМ 1998-1999-2000. позвало је данас, поводом упада косовске специјалне јединице Росу у подручје хидроелектране Газиводе, председника Србије Александра Вучића да прекине дијалог с властима у Приштини, док Специјални суд не осуди вође бивше ОВК.  

Илустрација (Фото: Јутјуб)

"Немојмо дозволити да они који су киднаповали и убијали наше чланове породица и преко злочина и погрома прогласили лажну државу Косово, буду признати од стране Србије. Припадници терористичке, злочиначке ''ОВК'' преобучени у специјалне јединице РОСУ, исти они који су ослобођени од стране ДОС-овског режима из српских затвора 2001. и 2002. године, данас су упали у северни део Косова и Метохије и дугим цевима демонстрирали силу", каже се у саопштењу. 

Породице косметских жртава апелују на државнике Србије да не настављају дијалог у Бриселу с вођама терористичке, злочиначке ОВК, да им не дају легитимитет равноправних преговарача, јер "оно што је учињено на почетку преговора није само покопало убијене Србе, већ цео српски народ и Србију".

Прочитајте ОВДЕ зашто је Вучић јако забринут.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Коме Косово припада? Да ли је могућ договор Срба и Албанаца? Могу ли разграничење или промена граница да буду решење за Косово?

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА