Најновије

СВЕ ЈЕ ГРМЕЛО ОД СЕКСА И БЛУДНИХ АКЦИЈА У 2018: Ове перверзне сцене у ријалитију нико не може да заборави, као да камере не постоје (ВИДEO)

Секс сцене су гледаоци имали прилику да виде у ријалити програмима, где су се такмичари тотално препустили страстима.

Перверзије у ријалитијима (Фото: принтскрин)

Ови парови су "тресли кревет" и нису марили што се све снима, а неке "вреле акције" су биле чак и ван покривача, па се видело све.

Мина Врбашки и Немања Ђерић Ђексон

Најмлађа учесница ријалитија Мина је са својим бившим дечком током журке имала секс, а то није крила чак ни од камера, па се сасвим слободно открила док је седела на Ђексону.

Ово је једна од најврелијих акција ријалитија "Задруга 2", а њих двоје су се више пута потпуно препустили уживању у току прве сезоне.

Луна Ђогани и Слоба Радановић

Најкотроверзнији учесници ријалитија, блогерка и певач имали су секс и у овој години и то на самом почетку, а тада је Слоба преварио жену Кију Коцкар са Луном Ђогани. Њима није сметало ни што их снимају камере, а ни што је Кија била са њима у ријалитију, где је касније и победила.

Мина Врбашки и Тома Панић

Ђексон није једини учесник са којим је млада Мина имала сексуалне односе, па је тако била у романси са Томом Панићем, са којим је тренутно у ријалитију, где су једно према другом поставили као пријатељи.

Миљана Кулић и Лазар Чолић Зола

Позната ријалити мајка признала је да је била интимна са својим дечком, због чега се наљутила њена мајка која је ван ријалитија. Миљана и Зола су се препустили страстима у хотелу, па нису успели да се суздрже од акције пред камерама.

Бењамин Спаховић и Милица Штављанин

Он је за време боравка у вили "Парова" није мировао ни минут! Бројне скандале управо је он изазвао, од туча до интимних односа пред камерама, који су и те како потресали ријалити кућу, како се знало да га напољу чега супруга. Он се упустио у интимне односе са Милицом Штављанин, па није марио када му је Дина скинула прекривач.

Горан Вујичић Вуја и Ениса Бајрамовић

Овај пар ријалитија "Парови 7" се препушта страстима када год стигне, а изгледа да уопште не маре што их камере прате у стопу. Учесници су их неколико пута прозивали због секса, али њима то није било битно, па су наставили јавно да показују шта раде испод покривача.

Јелена Крунић и Марко Петрушевић Петрући

Један од најшокантнијих сексуалних односа имали су управо Јелена и Петрући, који су пред свим цимерима били интимни, а у неколико наврата били су чак и откривени.

Александра Суботић и Давид Драгојевић

Александра Суботић и Давид Драгојевић искористили су штек који су користили и претходни учлесници Задруге, пре свега Мина Врбашки и Ђексон, као и Слоба и Луна, па су се препустили страстима, а Александра је потом без имало стида изашла гола пред камере.

Мики Ђуричић и Надежда Биљић

Певачица Надежда Биљић и пчелар су неколико пута имали секс у првој сезони "Задруге", а то је уједно и однос који се највише коментарисао, с обзиром да су то радили и у штали на Васкрс. Док му је Надежда, окренута леђима седела у крилу, Мики јој је шокирано рекао: "Је.оте, снимају нас камере", а Надежда је викнула: "Где су ми гаће?"

Зерина Хећо и Бане Чолак

Пар који се сад жестоко свађа, имао је секс у цик зоре, када су се осамили у хотелу. Ипак, учесница је касније негирала да је имала интимне односе са сада већ бившим дечком.

Сара Рељић и Војке Ђанс

Сада већ бивши пар, певачица и репер имали су секс у првој "Задрузи" и то испод чаршава, који су сами наместили да би се сакрили од камера. Ипак, прекинуо их је Филип Ђукић, а током односа су се јасно чули уздаси.

Ребека Поповић и Марко Петрушевић Петрући

Петрући је после акције са Крунићевом смувао другу задругарку, која је желела да се "поједе од срама" када је касније видела снимак секса.

Лазар Јеремић и Наташа Москва

Њих двоје имају веома буран однос, па се повремено мире, па раскидају. Ипак сви памте њихове вреле акције, а једна од њих била је у судници.

Марко Миљковић и Маја Маринковић

Њих двоје сепрепустили страстима, а касније су тврдили да су симулирали секс и да ништа није било реално.

Тедора Џехверовић и Анђело Ранковић

Теодора и Анђело нису могли да се суздрже и имали су секс у ријалитију и поред тога што је поред њих спавала мајка Гордана.

Никола Лакић и Изабела Алијоски

Изабела Аљоски и Никола Лакић у јануару су имали врелу акцију испод покривача, а сада већ нису у вези и такмичарева нова девојка је у другом стању. Некада је било овако:

Процурела шок слика на којој Александра орално задовољава Давида усред ријалитија! Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА