Најновије

ЕКСПЕРТИ ТВРДЕ: Ваш телефон је психотроничко оружје преко којег вам контролишу ум

“Смартфони” емитују електричне сигнале и фреквенције, према Питеру А. Кирбију, који чине такве уређаје као психотроничко оружје способно за уништавање или контролу људских умова.

Илустрација (Фото:pixabay. com)

Кирби каже да ове фреквенције долазе од различитих уређаја и да смо са свих страна окружени електромагнетним загађењем. WiFi, рутери, антене, и други уређаји емитују електромагнетску енергију која се директно ометају наше мисли, емоције, расположење па чак и телесне функције.

Супротно природним магнетским пољима Земље, ови, направљени људском руком, су лоши по људе, каже Кирби. “Докази сугеришу да они изазивају рак. Електромагнетна енергија може да се користи и као оружје и против нас.”

Мобилни телефони управљају умовима као део пројекта

У својој књизи Кирби објашњава како концепт психотропичког оружја није нов. Електромагнетна енергија је дуго део истраживања НАСА, Морнарице, Департмана за енергију и других.

Оно што они знају, а већина људи не, јесте да електромагнетна енергија може и уистину управља људским понашањем и функцијама. Екстремно ниска фреквенција електромагнетне енергије је нарочито ефективна, јер је слична сигналима које мозак природно прима и шаље.

“Електромагнетна енергија коју је направила људска рука синхронизована је с мозгом који постаје контролисан, пише Кирби.

“Особи која је мета скенира се мозак да би се утврдила фреквенција. Затим, иста фреквенција се прави и упућује појединцу. Када се мозак синхронизује с фреквенцијом психотропичког оружја, оно постепено мења мозак.”

Трагови на небу су део испирања мозга, плана контроле ума

Ако све ово звучи претерано, размислите о томе да и федерална влада признаје да спороводи биоелектромагнетна истраживања, која отворено објављује у еминентним научним часописима. Доказ је доступан свакоме ко је спреман да погледа у модерне геџете и друге електричне изворе дизајниране да шаљу и примају сигнале који су исти као они у мозгу.

Оно што се сугерише, базирано на ономе што знамо о забави, јесте да ова технологија има капацитет да се користи за зло, за репрограмирање целог начина како људи функционишу и постоје. Свака мисао, акција и осећање може теоретски да се диктира и управља уз помоћ електромагнетског загађења које је око нас константно.

Чак и такозвани трагови на небу укључени су у ову контролу умова. Истраживања из шездесетих година прошлог века заправо гледају “електрични феномен повезан с аеросолима” слањем гаса у одаје у којима је човек, Овај експеримент је сличан данашњим геоинжењерским програмима који су укључени у посипање материје на небу, како би се блокирало сунце и зауставило глобално отопљавање.

“Организације и људи одговорни за експлоатисање ових фреквенција ударају у фундаментални процес живота без нашег знања и пристанка”, каже Криби. “Зато је ова информација важња и зато су људи тако одлучни да надмаш паметна бројила и WiFi.”

Шта нас чека у 2019. години прочитајте ОВДЕ.

Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Колико је штетно зрачење мобилних телефона

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА