Најновије

РУДАН О КАРЛЕУШИ: Како је могуће да се некоме може дизати на онако напумпано, ботоксирано и тупоблејеће?

Кужим мушкарце, познајем их дуго и добро. Имам проблем с пластичним комадима који крену тужно завијати кад им снимке игрица или текстови дебилних порука освану у медијима. Зато се и Карлеуши чудим. Њој посебно.

Ведрана Рудан (Фото: Јутјуб)

Пише: Ведрана Рудан

„Не разумијем модерне жене. Прву сам упознала кад сам видјела Северинин урадак. Женска се **бала са мушкарцем коме се једва дизао, не мислим да је то перверзно, играли су игру пред камером. Кад су завршили или свршили, не сјећам се више јесу ли снимили како су завршили или како су свршили, угасили су камеру.

И то би било то да Северина, ако ме сјећање не вара, није однијела комп на поправак па је онда “механичар” из компа извукао снимку. Остало је повијест најуспјешније жене у “Региону”.

Северина је пробила лед, за њом су кренуле многе друге. Свакој од њих нетко је “украо снимак”, преведено, њихову интиму, грубо им се умијешао у живот, уништио га, паче. Оне су, сиротице, након трагедије која им се догодила очекивале од гледатеља да препознају њихов страшни губитак и суосјећају са њима. Бешћутни гледатељи, злостављачи је*ени, чинили су нешто сасвим друго. Бесрамно су свршавали гледајући тешке тренутке кроз које су голе и босе пролазиле покрадене сиротице.

То што се њима догодило ових се дана дешава Карлеуши, тренутно најпознатијој жени на овим просторима. Карлеуша има све што се од идеалне жене данас тражи, уосталом, због једне њој сличне власник Амазона растаје се од своје супруге.

Има напумпана уста, има силиконске сисе, слапове умјетних длака на глави, избилдано тијело, умјетне трепавице, уништене све длаке на тијелу и неодољиву потребу да све што ради са партнером сними и остави генерацијама које ће доћи. Или да дозволи некоме да то сними.

Американка која је помогла, ускоро бившој жени власника Амазона, да дође до милијарди долара, својим је пријатељицама и медијима, наравно, послала поруке које јој је слао Амазонац. Неке су биле толико сликовите да их ћудоредни Амери нису имали храбрости објавити у медијима. До нас су стигле оне најбенигније.

“Дебео ми је и још расте”, “Неће бити добро кад те тресне”, “Чувај ме се”, “Велик сам”…Или тако некако. Кад то човјек прочита, прво што му падне на памет је како је могуће да толико немаштовит дркаџија може зарадити милијарде еура. И како је могуће да се некоме тко може купити сваку цуру коју пожели диже баш на нешто што сигурно, онако напумпано и онако ботоксирано и онако тупоблејеће, никако не може бити жена.

Све те данашње “жене” које су луде за снимањем свога међуножја и алатке која им се нађе међу силиконским сисама мене подсјећају на секси лутке које можеш купити у сваком порно шопу.

Па ипак…Ново вријеме, нови мушкарци. Или, сигурна сам, ново вријеме, стари мушкарци. Мушкарци су се увијек, кад се ради о женама, чешће палили на нешто него на некога. Они се боје жена. Воле пластику. Воле рупу.

Кужим мушкарце, познајем их дуго и добро. Имам проблем с пластичним комадима који крену тужно завијати кад им снимке игрица или текстови дебилних порука освану у медијима.

Зато се и Карлеуши чудим. Њој посебно. Држала сам је чврстом женом у чудном паковању, али ипак чврстом женом. Паметна, брза на језику, боркиња за своја и женска права, баш оно, фајтерица.

Кад тамо…Карлеуша након објављених снимки тражи помоћ. Ух, јеботе? Она је жртва, она је искориштена, она је и изненађена, а колико је увређена да се не говори.

Читам и како јој неке жене шаљу писма подршке. Зашто? Што се Карлеуши догодило? Пас јој није умро. Екстензије су још на глави. Сисе се нису испухале.

Толико буке ни око чега. Неколико се богатих људи по**бало и полуписмено дописивало. Ми који немамо лове злобно уживамо у чињеници да су они који имају лове глупани у проблемима. Или ипак само перверзни манипулатори који не могу одољети потреби да свијету покажу свој к***ц или п***у?

Боже, што ће им толика лова кад им за срећу тако мало треба?

Прочитајте ОВДЕ ко у својој колумни поручује и коме прадеда ти је био газда и је*ач, а ти си слуга и д**аџија!

Извор: rudan. info

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

Бонус видео

Рудан. Јутарње програме воде водитељице обучене ко Лепа Брена с почетка каријере.

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА