Најновије

ЛЕКИЋ: Знам како ће Пинк Пантери завршити каријеру! (ВИДЕО)

У најновијем издању Интервјуа, на Славија инфо ТВ водитељка Драгана Јоргаћевић угостила је познатог новинара и водитеља Машана Лекића. Њих двоје су се радо подсетили својих заједничких професионалних почетака на ТВ Фоx где су некада заједно радили.

Машан је у међувремену постао једно од најомиљенијих и најгледанијих ТВ лица у Србији, са своје три емисије “Досије”, “На месту злочина” и “Иза решетака”.

Љубав према новинарству му је пренео његов рођени ујак Александар Тимофејев познато ТВ лице. Своје  професионалне почетке везује за Студио Б где је и научио прве и праве основе новинарства. Поделио је своје утиске са свих снимања и реконструкција које веома често на малим екранима делују као праве крими серије.

Открио је премијерно како га је снимање епизоде “Досијеа” о познатој банди пљачкаша Пинк Пантерима коштало јако мало, снимано је у Црној Гори а изгледа као да је екранизовно на обалама француског мора.

Лекић је открио и како је било сарађивати на овом пројекту са познатим репером Цобијем и колико је спот популаран на Јутјубу, јер је само за један дан емитовања добио јако велики број прегледа. Популарни водитељ је изнео и детаље из свог приватног живота причајући о свој ћерки Мији, њеним интересовањима као и својој супрузи Мири са којом сарађује на многим пројектима.

Како је истакао није га баш увек било лако пратити кроз живот, али он је ипак успео да сачува своју породицу иако често не проводи довољно времена са својом мезимицом Миом колико би то хтео. Машан је открио како је сарађивати са криминалцима, њиховим породицама и пријатељима, и чиме баш он задобија њихово поверење од кога зависи и веродостојност исказа као и сама гледаност свих његових емисија.

Навео је да се не боји лоших момака као ни њиховох претњи са којима се сусретао радећи најконтроверзније приче београдског подземља и њихових кланова. Изнео је све предности и мане своје професије, јер по некада је знао за врло кратко време да промени различите градове и земље да би његова мисија успела. Своје слободно време воли да проводи у викендици на Златибору, где се сваке године прави традиционалне новогодишње журке за одабране пријатеље.

Како је и сам истакао нема много места за емоције када се ради оваква врста посла, сем када су у питању деца која померају све границе не само емоционалног него и професионалног нивоа. Испричао је и јако занимљиву анегдоту из средњошколских дана, када је делио клупу и ужину са дечком који је касније на жалост постао вишеструки силоватељ. Како је било сарађивати са породицом Шијан, зашто га је одбила Цеца Ражнатовић, како ће завршити озлоглашена банда Пинк Пантера и када се Машан Лекић нашао у друштву највећих криминалаца, можете сазнати ако останете уз Славију инфо ТВ и Интервју до самог краја.

Прочитајте ОВДЕ  ко каже да ће Гренел бити неуспешан.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА