Најновије

ТРАМП ИСМЕЈАО ДЕМОКРАТЕ: Испрашићемо им тур! "Љута већина" Американаца ће ме поново изабрати за председника

Амерички председник Доналд Трамп рекао је да верује да ће га "љута већина" америчких бирача подржати и бити против истраге о његовом опозиву.

Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Трамп се обратио присталицама у пуној арени у Тупелу у Мисисипију, дан пошто је Представнички дом усвојио правила истраге о његовом опозиву због захтева украјинском председнику да покрене страгу против демократског противкандидата Џоа Бајдена.

"Амерички народ сит је лажи демократа, њихових превара и екстремизма. Створили су љутиту већину која ће гласати да многи беспосличари из редова демократа остану без посла 2020.", рекао је Трамп.

Истраживање јавном мнења је показало да су Американци оштро подељени - 49 одсто испитаника сматра да би Трамп морао бити опозван и уклоњен с дужности, а 47 одсто га подржава.

Трамп је изразио уверење у то да ће победити сваког демократског кандидата на изборима 2020. године.

"Испрашићемо им тур", рекао је он.

Исмејавао је Бета О'Рурка неколико сати пошто је бивши амерички заступник изненада испао из трке за демократског председничког кандидата.

"Бето, тај јадничак - јадни, патетични дечко", рекао је Трамп.

Поновно је као конкурента одбацио Бајдена као "ментално мањкавог" и рекао да ће он брзо испасти из трке.

Трамп је бранио телефонски разговор с украјинским председником Володимиром Зеленским који је у центру истраге о опозиву.

"Ја сам у сваком случају искрена особа, али зар бих назвао новоизабраног председника и рекао нешто непримерено знајући да разговор слушају многи?" рекао је амерички председник и позвао републиканце да се окупе око њега.

Скуп у Тупелу био је у оквиру кампање за републиканског кандидата за гувернера, а сматра се да ће ти избори бити индикатор расположења у земљи годину дана пре избора у којима ће Доналд Трамп "јурити" други мандат.

Прочитајте ОВДЕ како је Доналд Трамп поделио Американце.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА