Најновије

ДАТА ЈЕ ЗАКЛЕТВА У КРВИ: Идемо у рат са Израелом до краја! Циљ: Буђење арапског народа против ционистичког окупатора!

Портпарол ирачке паравојне групе Харакат Ал-Нујаба рекао је ове недеље руском новинару Демиру Назарову да ће се "борити против Израела у сваком рату" у блиској будућности.

Ирачка паравојна група Харакат Ал-Нујаба (Фото: јутјуб)

 

Руски новинар упитао је портпарола, "Израелци верују да ћете учествовати у било којем могућем рату између Либана и Сирије, како ви то видите?"  „У складу са верском обавезом и због наших принципа, требало би да се противимо овом окупационом режиму. И у било којем рату против Израела сигурно ћемо стајати уз друге групе отпора, и углавном поред либанског Хезболаха ", изјавио је портпарол, Наср Ал-Шамари.

"У случају било каквог рата између Хезболаха и Сирије против ционистичког режима, биће нам част да станемо на линију фронта формирану против Израела ради враћања права арапских и муслиманских народа", наставио је.

У другом делу интервјуа, Ал-Шамари је критиковао војну интервенцију Турске на истоку Сирије, називајући је кршењем међународних прописа и суверенитета Сирије. „Сиријска нација и њени савезници дали су непроцењиву крв у одбрани сопственог суверенитета. Стога од Турске тражимо да одмах напусти Сирију.

"Закључио би критиковањем неколико земаља Блиског Истока, укључујући Саудијску Арабију, због њихове политике против Ирана.”

Како су амерички бомбардери напали Сирију и бомбардовали Алепо, прочитајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА