Најновије

НЕ МОГУ НАМ НИШТА, НЕ ПОСТОЈИ СУД КОЈИ МОЖЕ УГРОЗИТИ БОРБУ ОВК И ВЕСЕЉИЈА: Хачим Тачи поново пркоси!

Председник лажне државе Косово Хашим Тачи поручио је, након вести да је Специјални суд позвао бившег члана ОВК и лидера ДПК Кадрија Весељија на саслушање, да нема суда, тенденције или измишљотине који могу да угрозе Весељија и његову борбу за ослобођење.

Хашим Тачи (Фото: president-ksgov. net)

„Судбину дугогодишњег заточеништва и владавине над народом такозваног Косова од стране Србије заувек је променила ОВК и ангажман младића и жена који су се придружили ОВК у борби за слободу и независност“, написао је Тачи на Фејсбук профилу.

„Наша борба за слободу је најчистији, најправеднији и најплеменитији циљ који народ у својој историји може да има“, истакао је лажни председник.

„Имао сам велику част да континуирано путујем са Кадријем ка слободи (тзв.) Косова и од почетка и на сваком кораку сам се осећао поносним на његов неуморни рад и посвећеност у последње три деценије. Нема сумње да су Весељи, као и десетине бивших бораца ОВК, које је већ позвао Специјални суд, имали највиши патриотски, политички и војни морал“, написао је Тачи.

„Не постоји суд, ни домаћи ни међународни, који би могао да умањи чисти рат ОВК. Суочавање са тим захтевима трајно ће запечатити достојанство ОВК и трајно дискредитовати и поништити штетне измишљотине. Не постоји суд, ни домаћи ни међународни, који може исписати историју и изједначити жртву са агресором“, закључио је Тачи.

Усвојен други циклус Индивидуалног акционог плана партнерства наше земље и северноатлантског пакта! Више о томе прочитајте ОВДЕ!

Извор: kosovo-online. com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА