Најновије

Иван Ивановић: Вучић је марионета, ево ко заиста контролише Србију! (ВИДЕО)

Председник Српског народног покрета Наши Иван Ивановић тврди да су браћа Вучић, Александар и Андреј, само марионете служби безбедности и да су прави господари Србије у сенци. Ивановић каже да служба безбедности деценијама кадрира владајуће структуре у Србији и да је Александар Вучић њихов кадар.

Иван Ивановић (Фото: HelmCast)

- Србија се од 1945. и даље није ослободила – тврди Ивановић.

Ивановић тврди да се домаће службе безбедности налазе под контолом страних и да је то главни разлог катастрофалне ситуације у Србији.

- Нико ко није повезан са државном безбедности не може да прође у политици и дође на неко високо место. Државна безбедност је наша дубока држава – објашњава Ивановић.

Он каже да Србија има контролисану власт и опозицију и да је политичка ситуација унапред написан сценарио за представу.

Ивановић каже да Александар Вучић не одустаје од издаје Косова и Метохије и иницијативе за разграничење која представља признање Косова и да је главни задатак свих националиста да га спрече у томе или бар успоре његове планове док се не створи ситуација за смену власти.

Ивановић у емисији говори и о бројним аферама власти, протестима и најављеном бојкоту избора, породици Карађорђевић и иницијативама за обнову монархије као и другим актуелним темама.

Аутор и водитељ емисије је Игор Маринковић уредник порала Правда. Како је Француска изгубила контролу над 800 насеља на својој територији погледајте ОВДЕ.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА