Најновије

Ускоро почиње "Ноћ књиге": Не пропустите сјајне књиге по најповољнијим ценама!

Ноћ књиге је још једна прилика да се по најповољнијим ценама купе најновији светски хитови, књиге домаћих аутора, књиге за децу и друга издања, сјајан гифт програм.

Фото-Лагуна

„Попусти на Лагунина издања за куповину једне књиге биће 25%, за две књиге 30%, за три књиге 35%, а за четири и више књига 40%. Попуст на књиге издавача који су се прикључили Ноћи књиге као и на страна издања биће 20%, док ће гифт асортиман бити снижен такође 20%. Сви попусти моћи ће да се остваре и на сајтовима www.лагуна.рс и www.делфи.рс. Уз сваку куповину припремили смо и поклоне!“


Ексклузивно за Ноћ књиге Лагуна објављује нови роман Софи Кинселе „Божић код купохоличарке“, нову књигу Лусинде Рајли „Анђеоско дрво“, као и новелу „Последња прилика“ творца Увеа, Фредрика Бакмана. „Голманов страх од пенала“ је рани роман нобеловца Петера Хандкеа који Лагуна објављује за Ноћ књиге, као и посебно издање регионалног бестселера „Каинов ожиљак“ Владимира Кецмановића и Дејана Стојиљковића.


Шесту годину за редом партнер Лагуне у Ноћи књиге је Еуробнак која више од 15 година промовише праве вредности – културу, едукацију, уметност, инклузивно друштво, спорт. Кроз сарадњу са Лагуном, Еуробанк настоји да приближи културне вредности и образовање свим генерацијама, а посвећена је и промовисању здравих животних стилова, спорта и дечјег образовања, најпре у оквиру партнерства са фудбалским клубом Манчестер јунајтед, али и кроз пројекат „Еуробанк Велико срце“ који је усмерен на побољшање услова у којима уче средњошколци у Србији.

Извор:Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА