Најновије

РАДОСТ ЗА СВЕ МАЛИШАНЕ! "ПАТРОЛНЕ ШАПЕ" СТИЖУ У НАШЕ БИОСКОПЕ! Најхрабрије и најслађе куце у новим авантурама! (ВИДЕО)

Важно обавештење за најмлађе биоскопске посетиоце: ПАТРОЛНЕ ШАПЕ од 19. децембра можете гледати на великом платну! Будите спремни за нове авантуре спашавања света, јер најсимпатичнија патрола стиже у наше биоскопе и то синхронизовано на наш језик!

Патролне шапе (Фото: Тарамоунт филм)

Неустрашиви Маршал, Чејс, Рабл, Роки, Зума и Скај, које предводи енергични Рајдер, су увек спремни да помогну свима којима је потребно у Заливу пустоловина. Имају сав алат, специјалне справице и наравно довитљивост која им је неопходна да дају свој допринос друштву.

И то није све! Захваљујући другарима са Накси Радија и Кулплеја правимо велико изненађење! Слушајте радио Накси, учествујте у конкурсу и освојите вредне награде! Чекају вас карте за филм, а за најбољег и најкреативнијег вредна награда коју поклања Кулплеј. Не пропустите савршену прилику да се дружимо, уживамо у најслађој и четвороножној анимираној авантури и освојите вредну награду, играчку Патролне шапе тркачка стаза!

Гласове најхрабријим шапицама позајмили су наши познати глумци Марија Стокић, Милена Живановић, Никола Тодоровић, Јована Чуровић, Милан Тубић, Владимир Нићифоровић, Ивана Тењовић, Милош Дашић, Бојан Хлишћ, Бане Јевтић, Ана Симић Кораћ, Милан Антонић, Снежа Јеремић, Валентина Павличић, Немања Живковић, Наташа Поповић, Лако Николић, Софија Јуричан и други.

Прочитајте ОВДЕ  какав то принц таме стиже у Београд.

Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА