Најновије

БОШКО ЋИРКОВИЋ ШКАБО: Људи одлазе из земље јер не желе да их власт понижава да би добили посао у Србији (ВИДЕО)

Бошко Ћирковић Шкабо, репер и један од чланова популарне групе "Београдски синдикат" у емисији "Тема" говорио је о томе зашто постојећи политички и друштвени систем треба срушити, како власт понижава људе и тиме их тера да напуасте земљу, зашто данас није на улици и на протестима против власти, о одбрани Косова и Метохије и другим актуелним темама.

Бошко Ћирковић Шкабо (Фото: HelmCast)

Шкабо је у својој најновијој књизи песама “Одметност” жестоко искритиковао стање друштва описујући бројне негативне појаве којима смо свакодневно окружени.

Он каже да људи напуштају Србију и одлазе у иностранство не због тога што су гласни него што не желе да их власт понижава како би добили посао у Србији. Он верује да је понижење, а не новац оно што тера многе из Србије и да је и сам у најтежим тренутцима размишљао о одласку што је и описао у својој књизи.  

- Ипак остајем овде јер желим да се борим, ја сам борац и ово је моја земља – каже Шкабо.

Он објашњава да људи имају бројна оправдања због чега не учествују у рушењу система. Он је истовремено објаснио зашто чланови “Београдског синдиката” нису ушли у политику на шта су их многи наговарали и зашто нису кренули у политичку борбу за промене.

Он одбрану Косова и Метохије ставља на прво место циљева које би свако у Србији требао себи да постави.

Бошко Ћирковић Шкабо открива да се по Београду одбијају бројни нападу миграната на грађане Србије, најчешће жене, а да полиција има директиву да их не задржава као и да медији не извештавају о томе. Он је испричао неке од ситуација које су се десиле на Дорћолу, крају у Београду ком живи и ради.

Шкабо је открио зашто Нову годину славуи 13. јануара, а не 31. децембра као западни свет. 

Књигу “Одметност” можете купити у књижарама Делфи, наручити на телефон 063 102 28 55 или на линку ОВДЕ. Kњигу можете купити и директно од аутора у радњи БС у улици Цара Душана 29 у Београду.

Aутор и водитељ емисије “Тема” је Игор Маринковић уредник портала Правда.

Извор: Правда

 

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА