Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ДРАМАТИЧАН СНИМАК СПАСАВАЊА НАПАДНУТОГ ДЕТЕТА: Разјарени пит бул ухватио дечака (4) за врат и почео да га кида!

Двадесетогодишњи Патрик до Сеу истрчао је на улицу како би спасио дете од пит була који га је напао.

Пас напада дете (Фото: Јутјуб)

Голим рукама је гурао пса од себе све док није успео да стави 4-годишње дете на кров аутомобила.

Сигурносне камере снимиле су тренутак кад је пас напао 4-годишњег Жоао Педра у једној од улица Рио де Жанеира. Пит бул је угризао дете за руке и ноге и почео да га вуче по поду пре него што да је спасио Патрик. Осим што је снимак показао застрашујући напад на дете, показала је и младића како трчи према њима како би спасио дечака. Касније је до Сеу рекао локалним медијима да је у том тренутку мислио на своју двогодишњу ћерку.

- Замислио сам да је то моја сопствена ћерка. Она има само две године, али је исте висине. Кад сам видео шта се догађа, уверио сам се да је то она и инстинктивно сам реаговао. Кад сам повукао пса с дечака, видио сам да је зарио зубе у његов врат - рекао је Патрик и истакао да не сматра себе јунаком.

Кад се пас окомио на њега након што је зграбио дечака, сам младић попео се на кров аутомобила како би се спасио. Патрик и Жоао морали су да чекају пола сата на крову аутомобила пре него је стигла помоћ. Дечакова дадиља је изјавила како се пас само одједном појавио и напао дечака.

Обојица су задобила лакше телесне повреде, а дечаку је био изгризен и врат. Како пас није био чипован, није познато ко је власник. Пас се тренутно налази на посматрању код оближњег ветеринара, преноси Дејли Мејл.

Прочитајте ОВДЕ   шта то може да изазове пожар па га произвођач повлачи.

Извор: vecernji. hr

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА