Најновије

Вучевић подноси пријаву против Вучића због Јовањице!?

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да ће потпредседник СНС Милош Вучевић у понедељак поднети кривичну пријаву против њега и његовог брата Андреја Вучића због случаја Јовањица, како би се надлежни органи позабавили тим случајем и да се коначно открије истина.

Александар Вучић (Фото: predsednik. rss)

"Андреј никада није чуо, ни видео ухапшеног власника Јовањице Предрага Колувију", рекао је Вучић и додао да случајно није, а и да јесте - не види како би то значило било какву његову одговорност за оно што се догодило у Јовањици.

Како је рекао, опозиција је изнела наводе да су неки позиви били упућени његовом брату, мислећи да ће он сам да побегне од теме, и поновио да то није тачно и да зато и не могу да се виде докази.

"Али, имате машинерију Ђиласа, Мишковића, Шолака, страховиту машинерију, они могу да лажу шта хоће. Имају 20-30 милијарди евра. Ја сам то да победим не могу, не могу да се борим са њима. Ја имам само истину и народ", рекао је Вучић.

Вучић је поновио да опозиција у одсуству политике износи неистине и да за такве наводе нема доказе, те да ће баш због тога што му је стало да се истина утврди дати могућност надлежним органима да то провере.

Чекао је, каже, да неко поднесе кривичну пријаву, али није, јер знају да немају доказе.

"Зато ће Вучевић поднети пријаву против мене и Андреја због Јовањице, да нас надлежни саслушају и донесу закључке. То је фер и важно је да људи једном чују истину", рекао је Вучић новинарима у Батајници.

Додао је и да то што је Колувија боравио на неком привредном форуму у Москви, као део неке делегације, ништа не доказује, јер је био озбиљан привредник, који је извозио органску храну, поврће, али да је ухапшен чим је прекршио закон.

"Кажу да сам крив што је 2014. или 2015. био на форуму у Москви. Да и шта? Ако ви сад изађете одавде и убијете некога, рећи ће да сам ја крив, јер сте били овде са мном?", упитао је Вучић новинара.

Како каже, сад је проблем што је Колувија, као привредник, био на форуму, а да би у супротном било критика да привредници не иду на такве скупове, да се не води рачуна о домаћој привреди...

"Када је човек прекршио закон, ми га ухапсимо. Шта је проблем? Када немате политику не знате шта ћете са собом", рекао је Вучић.

Додао је да он не може да победи у лажима људе који су, каже, покрали земљу, већ да може да их победи само у путевима, пругама, платама, пензијама, снагом војске и полиције, снагом аргумената.

Прочитајте ОВДЕ  шта је Вучић рекао шта је добро у вези с Приштином.

Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА