Најновије

САД спремају војну интервенцију у Венецуели (ВИДЕО)

САД подстичу војнике Венецуеле на злочине, обећавајући им амнестију за издају власти земље, изјавила је портпарол Министарства спољних послова Марија Захарова.

Илустрација (Фото: army.mil)

„Вашингтон иде до директних претњи санкцијама венецуеланској војсци који остају верни законитој влади. Тј, то није ништа друго него већ ново виђење концепције ’штапа и шаргарепе’. Са једне стране, одређују се потенцијалне казне, док са друге показују потенцијалне награде“, навела је она.

Она је додала да САД раде на изради сценарија војне смене власти у Венецуели.

„Како јављају медији, у пограничном подручју Венецуеле са Колумбијом, коју је недавно посетио високи амерички војни званичник, прави се јединствени командни центар такозване хуманитарне операције, који је у ствари једноствано хуманитарна интервенција“, изјавила је она. 

„Судећи по активности америчких војних делегација, које су буквално преплавиле регион у последње време, ради се на детаљној изради питања свестраног, логистичког осигурања смене власти војном опцијом. Овде нема ничег у вези са демократијом, нико не покушава да је врати, не покушавају да смене власт у Венецуели“, додала је Захарова.  

Калифат на Еуфрату пред катастрофом! Исламска држава држи још два села, Курди надиру без милости. Више о томе читајте ОВДЕ.

Извор: vostok.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА